Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Film + ajánló szombatra

2012.05.25. 08:46 MinDig TV Extra


10:10
A grund 2.


Fõszereplõk: James Willson (Johnnie Smalls) Max Lloyd-Jones(David Durango) Samantha Burton (Hayley Goodfairer) Brett Kelly (Mac)
Új banda verõdik össze a környékbeli kölykökbõl. Elfoglalnak egy területet, ahol egész nyáron baseballoznak. Saul a csapat nem hivatalos vezetõje, melynek tagja még Saul süket öccse, Sammy, David, Mac, Tarquell, valamint Johnny. Hogy meglegyen a létszám, még egy lányt, Hayley-t is kénytelenek bevenni a csapatba. A helyzet még rosszabbra fordul, amikor egyikük elhozza apja játékrakétáját a grundra. Kipróbálás közben a modell átrepül a kerítésen, és a város leghitványabb kutyája tulajdonosának kertjében landol. A kölykök azon tanakodnak, hogyan tudnák visszaszerezni.


12:05
Ping-Pong: Az ököl színre lép


Steve Oedekerk, Fei Lung-Master Pain, Leo Lee-Ifjabb Master Pain, Ling Ling Tse-Ling, Lin Yan-Dying Ling
Itt egy újabb rekeszizom ingerlõ alkotás Steve Oedekerktõl, az Ace Ventura második részének rendezõjétõl. A Kung-fu paródia a Jackie Chan elõtti hongkongi harcmûvészeti filmek kliséit mutatja meg görbe tükörben. Ebben a filmben is adott egy fõhõs, a Kiválasztott, akinek meg kell bosszulnia szülei halálát. Az elkövetõ egy sötét alak, maga a kung-fu legenda, akit mindenki Fájdalom Mester néven ismer. A Kiválasztottnak sok veszélyes, és általában nevetséges helyzeten kell magát átvergõdnie, hogy lelke nyugalmát meglelje a bosszúban...

13:35
Csonthülye 2. - Csapás a múltból


Leon Schuster-Csontos, Csonti, Leeanda Reddy-Reshmi, Kaseran Pillay-Kunji Balanadin, Meren Reddy-Kerrit
Kuvukiland eszetlen királyát, Hekulét megátkozzák. Csontos (Leon Schuster), az eszetlen király agyatlan kuruzslója ellenvarázslattal próbálkozik, amelynek következtében számukra teljesen ismeretlen helyen, a civilizációban találják magukat. A civilizáció azonban nincs felkészülve a két IQ-bajnokra, akik egy varázskövet próbálnak visszajuttatni az eredeti helyére. Ha a szépséges Reshmi (Leeanda Reddy) nem segítene nekik küldetésükben, akkor mi most nem olvashatnánk a történetüket.

15:35
Kapd el a kölyköt!


Rendezõ: Bart Freundlich Fõszereplõk: Kristen Stewart (Maddy) Corbin Bleu (Austin) Jennifer Beals (Molly) Max Thieriot (Gus) Sam Robards (Tom) A tizenkét éves Maddy ügyes hegymászó, akárcsak az édesapja, akit a Mount Everesten baleset ért, és csak költséges mûtét adhatná vissza egészségét. A családnak azonban nincs elég pénze, így Maddy és két barátja a szüleik tudta nélkül kidolgozza a tökéletes bûntény tervét. Ki akarják rámolni a toronyház sokadik emeletén lévõ bankot. Mivel a vagány lány anyukája történetesen a szuperbiztos bank biztonsági fõnöke, nem okoz gondot a helyszín felderítése.

17:20
Élet, vagy valami hasonló


Rendezõ: Stephen Herek Fõszereplõk: Angelina Jolie (Lanie Kerrigan) Edward Burns (Pete) Tony Shalhoub (Prophet Jack) Christian Kane (Cal Cooper) James Gammon (Pat Kerrigan) Melissa Errico (Andrea) A szép Lanie Kerrigan (Angelina Jolie) meg van gyõzõdve arról, hogy élete tökéletes és irigylésre méltó. A törtetõ tévériporter tudja, hogy lehengerlõ, tudja, hogy kiváltságos munkája van, és semmin nem változtatna, még akkor sem, ha tudná, hogy már csak egy hete van hátra. Legalábbis így gondolja egészen addig, amíg egyik riportalanya, egy hajléktalan azt nem jósolja neki, hogy értéktelen élete egy hét múlva véget ér. Lanie nevet rajta, de aztán kénytelen szembesülni a ténnyel: az idegen minden jóslata valóra vált! Lanie ettõl kezdve kézbe veszi sorsának alakulását és semmit nem bíz többé a véletlenre.

19:20
Heves jeges


Rendezõ: Edouard Molinaro Fõszereplõk: Louis de Funes (Hubert) Michael Lonsdale (Loriebat) Claude Gensac (Edmée) Olivier de Funes (Didier) Eliette Demay (Evelyne) Hatalmas esküvõ készülõdik a de Tartas és a Crépin-Jaujard család között, a szülõk már mindent elrendeztek Didier és Evelyne kézfogójával kapcsolatban. Ám váratlanul megtalálják de Tartas feleségének a nagyapját, méghozzá jégbe fagyva. A papát magához veszi a család, s hogy ne okozzanak neki megrázkódtatást, múlt századbéli stílusban rendezik be a házukat és a környezetét. Ám eljön az az idõ, amikor is az "örökifjú" megtudja az igazat.

21:00
Nászfrász


Rendezõ: Ken Kwapis Fõszereplõk: Robin Williams (Frank tiszteletes) Mandy Moore (Sadie Jones) John Krasinski (Ben Murphy) Christine Taylor (Lindsey Jones) Frank tiszteletes (Robin Williams) sajátos nézeteket vall a válásról. Szerinte a válások legfõbb oka a házasság. Ezért még az esküvõ elõtt igyekszik összeugrasztani a párokat, hadd hulljon a férgese. Az õ terápiája felér egy katonai kiképzéssel. Sadie (Mandy Moore) és Ben (John Krasinski) is próbára teszik magukat, nem is sejtve, hogy a legszerényebb feladat csukott szemmel vezetni Chicagóban.

22:40
Milliókért a pokolba


Kurt Russell-Michael Zane, Kevin Costner-Murphy, Courteney Cox-Cybil Waingrow, Christian Slater-Hanson, Jon Lovitz-Jay Peterson, Ice-T-Hamilton
Michael, a volt fegyenc és dörzsölt volt cellatársa, Murphy kirabolják a Riviéra Hotelt, romokat és holttesteket hagynak maguk mögött, s végül egy érkezõ helikopterrel látványosan elmenekülnek a tetõn át. Murphy azonban elárulja társait, meg akarja ölni õket, hogy a rabolt pénzt megtarthassa magának. Michael azonban elszelel a zsákmánnyal. Találkozik a kisvárosból érkezett Cybillel, aki nagy álmokat dédelget. Michael, aki már vissza akart vonulni a bûnözõ életmódból, de ezt a nagy pénzszerzési lehetõséget nem hagyhatta ki, államhatárokon át menekül oldalán Cybillel, Murphyvel a sarkában, és persze nyomában vannak a zsaruk is...

00:50
Becsületkódex


Rendezõ: Manuel Boursinhac Fõszereplõk: Samuel Le Bihan (Dris) Samy Naceri (Yanis) Clotilde Courau (Nina) Marie Guillard (Lise) Dris (Samuel Le Bihan) a börtönbõl szabadulva új életet akar kezdeni: visszatér kedveséhez és munkát vállal egy zöldségkereskedésben. A férfi minden elszántsága ellenére képtelen múltjától szabadulni, Yanis (Samy Naceri), a banda mozgatórugója mindent bevet, hogy cimboráját visszacsábítsa. Ráadásul Dris könnyû pénzre áhítozó zöldfülû öccse hamarosan szembekerül a környék nagy hatalmú maffiafõnökével. A dolgok sima elintézéséhez szokott gengszetereknek azonban azzal kell szembesülniük, hogy mára a becsületkódex már semmit sem jelent.

02:55
Véres vakáció


Valerie Niehaus-Jeanette Fielmann, Xaver Hutter-Leon Schroeder, Alexandra Neldel-Melissa Schroeder, Simone Hanselmann-Lissy Schroeder
Tizenöt évvel korábban Jeanette Fielmann (Valerie Niehaus) tanúja volt szülei halálának. A sorozatgyilkos precízen végezte véres tettét. Egyetlen ismertetõjele van, nõi ruhákban szokott felbukkanni és ölni. Jeanette folyamatosan pszichoterápiára szorul évek óta. A nyarat franciatanárként töltené egy hegyvidéki gyerektáborban. Sejtelmes félelme beigazolódik, élete újra veszélyben forog. Csakhogy ezúttal nem gondolhat csupán saját magára.

05:15
Elveszett jelentés


Scarlett Johansson-Charlotte, Bill Murray-Bob Harris, Akiko Takeshita-Ms. Kawasaki, Kazuyoshi Minamimagoe-Ügynök
[b]A filmet 2004-ben egy Oscar-, két Golden Globe- és három BAFTA-díjjal tüntették ki.[/b] Bob Harris (Bill Murray) és Charlotte (Scarlett Johansson) amerikaiak, s mindketten éppen Tokióban, egy számukra teljesen idegen kultúra világában tartózkodnak. Bob filmsztár, aki egy whisky-reklám forgatására érkezett a városba, Charlotte pedig megszállottan munkamániás fényképész férje nyomában lohol. Az álmatlanság valahogy egymás mellé sodorja a két elveszett embert: Bob és Charlotte útjai egy éjszaka a luxusszálló bárjában keresztezik egymást. A véletlen találkozásból rövidesen meglepõ, titokzatos barátság szövõdik a középkorú filmszínész és a hamvasan fiatal lány között. Charlotte és Bob együtt kószálva fedezik fel Tokiót, s a helybéliekkel való találkozások révén számos harsányan vidám élményben lesz részük. Végsõ soron pedig valami újat fedeznek fel, az élet lehetõségeibe vetett friss hitet.


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: film csatorna mindigtvextra film alapcsomag

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr884545047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása