Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A gyilkos középkor

2012.12.01. 10:07 MinDig TV Extra


21:00 | Viasat 3

Az ifjú Isenhart a Laurinok várőrségében nő fel és barátjával, Konrad-dal kiérdemli a nemesség minden kiváltságát. Egyik nap azonban egy kegyetlen gyilkosság történik a kastély falai között: Isenhart egyetlen szívszerelmét Anna-t, brutálisan lemészárolják, szívét kivályták.


Isenhart megfogadja, hogy élete árán is felkutatja a gyilkost, hogy az megkapja méltó büntetését. Addig számtalan kaland vár hősünkre, aki nem várt segítséget is kap Henning személyében. Együtt indulnak a tettes hajtóvadászatára, aki közelebb van hozzájuk, mint hinnék..

Rendezte: Hansjörg Thurn

Szereposztás: Bert Tischendorf (Isenhart), Michael Steinocher (Konrad von Laurin), Emilia Schüle (Sophia von Laurin), Sebastian Ströbel (Henning von der Braake), Klaus J. Behrendt (Sydal von Friedberg)


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: viasat3 mindigtvextra családi műsorcsomag kalandfilm/fantasy/thriller

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr754940978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása