Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Országúti diszkó 2.

2013.03.06. 11:41 MinDig TV Extra


Amerikai akciófilm - MÁRCIUS 6., SZERDA 21:00 | PRO4

Shane Tanner, a beépített kábítószer-ügynök sosem hibázik. Karrierje során már jó néhány dílert rács mögé juttatott, de a nagy fogás eddig még váratott magára. Amikor egy mindenre elszánt kábítószercsempész terrorizálni kezdi a nagybátyja Louisiana-i bárját, Shane azon nyomban elhagyja New Yorkot, hogy rendet teremtsen odalenn, délen.


A vérre menő bunyók mindennaposak a Fekete Pelikánban, de az országúti csehó nem csupán a lármás atmoszférájáról híres, ugyanis a környék drogkereskedői is ott vertek tanyát, és az egyik legveszélyesebb kábítószerdíler, Vad Bill eldöntötte magában, hogy ha törik, ha szakad, a Pelikán lesz a főhadiszállása. Ehhez azonban Shane-nek is lesz egy-két szava. Ám, amikor átveszi a diszkó irányítását az elgyötört nagybátyjától, rá kell döbbennie, hogy a helyi droghálózat nagyobb, mint hitte. Így oldalán egy észbontó szőkével – és némi segítséggel a New York-i iroda részéről – Shane felkészül élete legnagyobb rajtaütésére…

Rendező: Scott Ziehl

Szereplők: Johnathon Schaech, Jake Busey, Will Patton, Richard Norton, Ellen Hollman


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: akciófilm PRO4 Országúti diszkó 2.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr685119444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása