Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

„A boldogság receptjei” – új műsor indul a TV Paprikán - Családi csomag

2014.06.02. 10:57 MinDig TV Extra


Új gyártó partner és regionális műsorkészítés az ország egyetlen gasztrocsatornájánál

„A boldogság receptjei” címmel készült a TV Paprika vadonatúj saját gyártású, 40 epizódból álló gasztroműsora. A magyar epizódok mellett 10 román és 10 cseh adás is készül. A műsor a magyar csatornán június 2-án hétfőn, este 20:00 órakor indul, a cseh és a romániai premierekre nyár végén, augusztusban kerül sor.

TV Paprika

„A boldogság receptjei” házigazdája Bede Róbert séf, aki éppen 10 éve főz a TV Paprika képernyőjén: a televízió egyik legrégebbi arcaként már a kezdetekben elkötelezte magát az ország egyetlen gasztrocsatornája mellett. Olyan sikerműsorokban szerepelt, mint a Receptdaráló, Receptdaráló Extra, a Sztárok a pácban, vagy a Mit eszünk ma?
 
Bede Róbert vendégei, akik elhozzák a boldogság receptjeit: Pokorny Lia, Havas Dóra ( „Lila Füge” blog), Rákóczi Ferenc, Sváby András, aki néhány év elteltével a TV Paprika kedvéért tér vissza a képernyőre; Nádas György, Faragó András „Topy”, Rázsi András, a TV Paprika egykori népszerű „Bandi a hegyről” műsorának főszereplője; valamint Harmath Csaba gasztronómiai szakértő.

Arra is választ adnak Bede Róbert vendégei, számukra milyen boldogságot jelent egy-egy családi étel, hagyomány, azaz mi a boldogság receptje.

„A boldogság receptjei”-vel az volt a célunk, hogy megmutassuk, a konyhában együtt lenni, ahogyan főzni és enni is jó”– összegzi az új műsort Radóczy Katalin programigazgató. - Erről szól lényegében a TV Paprika csatorna majdnem tíz éve: megmutatni egy kicsit abból, ami boldogságot jelent mindannyiunknak: egy finom ételt, egy kedves családi emléket mellé, egy új konyhai fortélyt.”

A Ringier „A boldogság receptjei” című műsor gyártó partnere, a kiadóval a TV Paprika tulajdonosa, a Chello Central Europe nem először működik együtt. „Korábban is dolgoztunk együtt a Ringier-vel, nagyon jók a tapasztalataink – jelezte Radnai Péter, a Chello Central Europe produkciós igazgatója. – A kiadó remek partnernek bizonyult a minőségi tartalomgyártásban, széles elérésű portfóliójára pedig hatékonyan tudunk támaszkodni a műsor kommunikációja során.”

A Ringier kiadónál a nyomtatott és online lapok mellett a televíziós tartalomgyártás stratégiai fontosságú üzletág. „Már több éves integrált műsorkészítői tapasztalatunk van, de a teljes gasztroportfóliónk révén komoly szakmai háttérrel támogatja az új televíziós sorozatot. Ezért vállalkoztunk örömmel az ismételt együttműködésre a Chelloval” – erről Papp Gábor, a Ringier szórakoztató üzletágának igazgatója beszélt az új műsort bemutató sajtótájékoztatón.

Bede Róbert vendégei, akik elhozzák a boldogság receptjeit: Pokorny Lia, Havas Dóra ( „Lila Füge” blog), Rákóczi Ferenc, Sváby András, aki néhány év elteltével a TV Paprika kedvéért tér vissza a képernyőre; Nádas György, Faragó András „Topy”, Rázsi András, a TV Paprika egykori népszerű „Bandi a hegyről” műsorának főszereplője; valamint Harmath Csaba gasztronómiai szakértő.  

A boldogság receptjei
TV Paprika premier: 2014. június 2. 20:00 óra
További epizódok: minden hétköznap, 20:00 órakor




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: MinDig TV Extra Pokorny Lia TV Paprika Bede Róbert A boldogság receptjei Havas Dóra

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr106259023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása