Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A PÁLYA CSÚCSÁN

2014.06.03. 15:56 MinDig TV Extra


21:15 | Viasat3

A Detroiti Tigrisek legendás dobójátékosa, Billy Chapel (Kevin Costner) mindig jobb volt a baseballban, mint a szerelemben... Billy negyvenévesen minden elért, ami a pályán lehetséges. Egy kiábrándító évad végén, éppen életének talán utolsó profi meccse előtt szerelme, Jane (Kelly Preston) közli vele, hogy elhagyja, mivel Londonban kapott egy jó állást és elutazik még aznap este.

Kevin Costner

A Jane számára sem könnyű döntést négyéves kapcsolatuk válsága is siettette. A hidegzuhanyként kapott hírt tetézi a csapat menedzserének kijelentése, miszerint jövőre felbontják Billy játékosi szerződését. Ilyen előzményekkel kezdődik a rangadó mérkőzés. Billy eleinte mintha nem is lenne a pályán, kavarognak a fejében a gondolatok: hol ronthatta el, a játékot válassza, vagy a szerelmet? Billy minden dobással egyre közelebb kerül ahhoz, hogy meghozza élete legfontosabb döntését. Közben az ellenfél csapatával sem stimmel valami. Talán itt a vissza nem térő lehetőség Billy számára, hogy megmutathassa, még nem írhatják le teljesen.

Rendezte: Sam Raimi

Szereposztás: Kevin Costner (Billy Chapel), Kelly Preston (Jane Aubrey), John C. Reilly (Gus Osinski), Jena Malone (Heather Aubrey), Brian Cox (Gary Wheeler)




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: viasat3 Kevin Costner MinDig TV Extra A PÁLYA CSÚCSÁN

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr826262893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása