Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Nyári premierek

2014.06.03. 15:36 MinDig TV Extra


Több sikersorozat és mozifilm országos tévépremierjét hozza el nyáron nézőinek a Cool, a Film+, az RTL II, valamint az RTL +.

Az RTL II-n augusztusban a harmadik évaddal folytatódik a nagysikerű Dallas, míg az Érintés, valamint a Homeland - A belső ellenség című sorozatokból a második évadot kezdi vetíteni országos tévépremierként a csatorna. Ezeken kívül érkezik július közepén – szintén premierként - Az élet csajos oldala (2 Broke Girls) című amerikai sorozat. Hazánkban elsőként az RTL II kezdte adni a Hazug csajok társasága, illetve a Nyugi, Charlie! című sorozatokat, ezeket is láthatják még a nézők a nyár folyamán.

A Cool a Kemény motorosokat folytatja megszakítás nélkül vasárnaponként, valamint országos tévépremiereket is ad majd, például a 2012 című katasztrófafilmet. Ugyanígy premierek sorával várja nézőit a Film+, itt többek között a Zöld darázs című akciófilmet láthatják „elsőkézből” a nézők.

Az RTL +-on- szintén országos tévépremierként - az Egy rém modern család második, harmadik és negyedik évada lesz látható egyhuzamban egész nyáron. A május elsejétől új néven jelentkező csatorna az egész család szórakoztatását tűzte ki célul.




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: cool tv Dallas RTL II Kemény motorosok RTL + Az élet csajos oldala

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr386262873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása