Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Nigella falatozója

2014.08.29. 11:55 MinDig TV Extra


Péntek 15:30 | TV Paprika

A Nigella falatozója egy fesztelen, beszélgetős sorozat mely egyrészt egy valódi főzőshow, másrészt a házigazda ars poeticája.

Nigella

Minden rész betekintést nyújt Nigella világába, melyet egyaránt meghatároznak azok az ételek, amiket magának, a családjának, vagy a barátainak készít, és azok, amik egyelőre csak a fantáziájában léteznek.

Igazi ételek, igazi embereknek – mindezt Nigella saját konyhájában, aki számára a szórakozás egyet jelent a barátokkal eltöltött idővel. Az aprólékos műgonddal tálalt, túldíszített ételköltemények helyett pedig – mindenki örömére – az ízeké a főszerep! A konyhák fekete királynőjének segítségével megtanulhatjuk, hogyan lehet egyszerűen ínycsiklandő ételeket főzni, miközben leleményes tanácsaiból azt is megtudjuk, hogyan legyen a főzés munka helyett élvezet!


Kódolatlan csatornák MinDig TV >>

MinDig TV Extra Alapcsomag >>

MinDig TV Extra Családi csomag >>


MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: MinDig TV Extra Nigella TV Paprika Nigella falatozója

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr316647803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása