Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Új csatorna a MinDig TV Extrán

2014.10.09. 09:46 MinDig TV Extra


Da Vinci LearningÚj szereplő lép a Da Vinci Learning magyarországi operátorainak sorába. A csatorna ezentúl az Antenna Hungária fizetős digitális földfelszíni platformján, a MinDig TV Extrán is elérhető. Ezzel a Da Vinci Learning hazai előfizetőinek száma 50,000-rel nő.

Az Antenna Hungária ezzel folytatja a digitális földfelszíni televíziós szolgáltatásainak fejlesztését, s a Da Vinci Learning elindításával 22 új csatorna vételét biztosítja előfizetői részére.

A Da Vinci Learning díjnyertes oktató és ismeretterjesztő sorozatokat kínál, melyek elsősorban a gyermek nézőket tanítják szórakoztató módon többek között az állatokról, művészetekről, az emberi testről, történelemről, és minden olyan témáról, ami inspirálja őket. Erőszakmentes szellemisége révén a Da Vinci Learning biztonságos tévézést nyújt, és valóban örömteli tanulást jelent.

“ Az Antenna Hungáriával történő együttműködés mindkét vállalat számára lehetővé teszi, hogy szélesebb közönség ismerje meg műsorainkat.” – mondta Ferdinand Habsburg, a Da Vinci Media ügyvezető igazgatója. „ A Da Vinci Learning azon dolgozik, hogy széles merítésből válogatott ismeretterjesztő műsorai révén a családok közösen televíziózzanak, s az legyen értelmes tevékenység. Ez az együttműködés is segít minket e cél elérésében.” – fűzte hozzá.

„A MinDigTV a tudatos és tervezett tévénézést pártolja az időrabló távirányító-kapcsolgatás helyett, ezért a „csatornák tengerében” igyekszünk olyan csatornákat felvenni a kínálatba, melyek szerintünk hozzáadott értékkel bírnak. Ilyen az oktatási célú Da Vinci Learning is, mely október elejétől kerül fel a kínálatunkba.” – mondta el Tóth András, az Antenna Hungária kommunikációs vezetője.

A Da Vinci Learning a Mindig TV Családi csomagjában érhető el.

(mmonline)


csatornák























Műsorújság >>



MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Antenna Hungária MinDig TV Extra családi csomag Da Vinci Learning

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr116773377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása