Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Paleo konyha

2015.04.07. 10:35 MinDig TV Extra


Premier: április 22. 21:00 | TV Paprika        

Ha a paleo-étrend hóbort, akkor ez a történelem legrégebbi hóbortja - három millió év távlatában gondolkodva. Pete Evans sztárszakács izgalmas, tápláló, ízekkel teli kirándulásra visz minket, hogy a lehető leghitelesebben adhassuk vissza, miként táplálkoztak őseink: természetes, legelőn nevelkedett állatok, friss, organikus gyümölcsök, zöldségek; semmi feldolgozott vagy kimondhatatlan nevű összetevő. Így fejlődött ki testünk táplálkozó funkciója.

paleo_konyha.jpg

Pete pedig mindezt most, a 21. században eleveníti fel: táplálkozással foglalkozó emberekkel beszélget, izgalmas látogatásokat tesz olyan farmokon, ahol a mezőgazdasághoz való természetesebb hozzáállást próbálják visszahozni, és számtalan olyan ínycsiklandó receptet mutat, amit bárki kipróbálhat otthon. Ahogy Hippokratész mondta: „Gyógyszered legyen az ételed, s ételed legyen a gyógyszered.”

A TV Paprika elérhető a MinDig TV Extra családi csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: MinDig TV Extra családi csomag TV Paprika Paleo konyha

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr897346918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása