Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Akciós feltételrendszer meglévő előfizetőknek

2016.01.04. 15:36 MinDig TV Extra


A.) Általános feltételek

Az akcióban azok az előfizetők vehetnek részt, akik:

- meglévő előfizetők, vagyis az akcióban való részvételre irányulói szándékukat tartalmazó nyilatkozatuk megtételekor a Szolgáltatóval MindigTV Extra szolgáltatás igénybe vételére hatályos, határozott vagy határozatlan időtartamú előfizetői szerződéssel rendelkeznek,
- az akcióban való részvételre irányulói szándékukat kifejező nyilatkozatot tesznek,
- nyilatkozatuknak megfelelően, meglévő előfizetői szerződésük módosításával műsorcsomagot váltanak, határozott időtartamot vállalnak, vagy valamely új tematikus műsorcsomagra fizetnek elő,
- szóban, írásban, illetve a web áruházon keresztül a szolgáltatóval a módosításra vonatkozóan szerződést kötnek.

Az akciósan igénybe vehető szolgáltatás az előfizető választása szerint Alap vagy Családi Műsorcsomag, az előfizetői szerződés határozott idejű, időtartama 12 vagy 24 hónap.

B.) Díjak

- Az egyszeri kártyaaktiválási díjat abban az esetben elengedjük, amennyiben a MinDig TV Extra kártya mellé dekóder vagy kártyaolvasó modul is megvásárlásra kerül. Önálló kártya igénylése esetén az egyszeri kártyaaktiválási díj minden esetben az ÁSZF 2. sz. Mellékletében szereplő listaáron (jelenleg 2899Ft), kártyánként kerül kiszámlázásra, függetlenül a megrendelt programcsomagoktól.

- Alap Műsorcsomag akciós díja: bruttó 1199Ft/hó
- Az Alap Műsorcsomag havi díja a 12 hónapos határozott idejű szerződések esetében az aktiválástól számított első három hónapban - 24 hónapos határozott idejű szerződések esetében az aktiválástól számított első hat hónapban, - bruttó 1199 Ft/hó. 12 hónapos szerződésnél a 4. hónaptól, 24 hónapos szerződésnél a 7. hónaptól a hatályos általános szerződési feltételek (ÁSZF) 2. számú mellékletében szereplő listaárat alkalmazza a szolgáltató, mely jelenleg bruttó 1699 Ft.

- Családi Műsorcsomag akciós díja: bruttó 2199 Ft/hó
A Családi Műsorcsomag havi díja a 12 hónapos határozott idejű szerződések esetében az aktiválástól számított első három hónapban, 24 hónapos határozott idejű szerződések esetében az aktiválástól számított első hat hónapban bruttó 2199 Ft. 12 hónapos szerződésnél a 4. hónaptól, 24 hónapos szerződésnél a 7. hónaptól a hatályos ÁSZF 2. sz. mellékletében szereplő listaárat alkalmazza a szolgáltató, mely jelenleg bruttó 2999 Ft.

- HBO Mozicsatorna díja
Az HBO Mozicsatorna havi díja a 12 hónapos határozott idejű szerződések esetében az aktiválástól számított első három hónapban, 24 hónapos határozott idejű szerződések esetében az aktiválástól számított első hat hónapban bruttó 1.999 Ft. 12 hónapos szerződésnél a 4. hónaptól, 24 hónapos szerződésnél a 7. hónaptól a határozott időtartam végéig bruttó 2199 Ft.

- Aktív+, Világjáró és FilmBox Pak tematikus csomagok díja
A tematikus csomagok havi díja a 12 hónapos határozott idejű szerződések esetében az aktiválástól számított első három hónapban - 24 hónapos határozott idejű szerződések esetében az aktiválástól számított első hat hónapban, - bruttó 499 Ft/hó/csomag. 12 hónapos szerződésnél a 4. hónaptól, 24 hónapos szerződésnél a 7. hónaptól a hatályos általános szerződési feltételek (ÁSZF) 2. számú mellékletében szereplő listaárat alkalmazza a szolgáltató, mely az Aktív+ és Világjáró csomag esetén jelenleg bruttó 699 Ft/hó/csomag, FilmBox Pak esetén pedig bruttó 999 Ft/hó/csomag.

- A szolgáltatás igénybe vételének akciós díjai:

  12 havi határozott idejű szerződéskötés esetén  24 havi határozott idejű szerződéskötés esetén
Eszköz kedvezményes
bruttó ára társkártyával történő megrendelés esetén
ALAP CSALÁDI  HBO ALAP CSALÁDI HBO
Dekóder 8999 Ft 8999 Ft 8999 Ft
7999 Ft
7999 Ft 7999 Ft
CA-modul  7999 Ft 7999 Ft 7999 Ft 6999 Ft 6999 Ft 6999 Ft



A határozatlan idejű előfizetői szerződés kötése esetén a listaárat alkalmazza a szolgáltató, A dekóder listaára bruttó 12.999 Ft, a CA modul listaára bruttó 11.999 Ft.

C.) Az előfizetői szerződés megszűnése a határozott idő alatt, szüneteltetés, csomagváltás

Az előfizetői szerződés határozott ideje alatt az előfizető fenntartja jogviszonyát a szolgáltatóval. Amennyiben előfizetői szerződését a határozott idő lejárta előtt felmondja, annak szolgáltató általi felmondására okot ad, vagy az bármely más, az előfizetőnek felróható okból megszűnik, úgy előfizető köteles megfizetni a szolgáltató által az előfizetői szerződés keretében a megszűnéséig nyújtott és az előfizető által ténylegesen igénybe vett kedvezmények összegét, amely az alábbiak szerint számítható ki:

- Igénybevett kedvezményes hónapok száma szorozva (Kedvezményes időszakban igénybevett csomag listaára mínusz a Kedvezményes előfizetési díj azaz Kedvezmény összege = a x (b - c)
- Elengedett kártyaaktiválási díjc.
- Az eszközök eladási árából nyújtott kedvezmény Eszköz listaáras vételi ára – Eszköz kedvezményes vételi ára

Az előfizető a szerződés határozott időtartama alatt szüneteltetheti a szolgáltatást, azonban a szüneteltetés ideje nem tartozik bele a kedvezményes időszakba (a szünetelés idejével a határozott idő meghosszabbodik), valamint a kedvezmény a szüneteltetése alatt az ÁSZF szerint fizetendő díjakra nem vonatkozik. Az akció időtartama alatti csomagváltásra az ÁSZF rendelkezései (9.2.7 pont) értelemszerűen irányadók.
Előfizető az előfizetői szerződés megkötésére vonatkozó írásos vagy szóbeli nyilatkozatával kijelenti, hogy a Szolgáltató MinDig TV Extra szolgáltatásának akciós kedvezménnyel történő igénybe vételére vonatkozó, a jelen mellékletbe foglalt ajánlatát megismerte, és annak rá vonatkozó feltételeit az előfizetői szerződés törzsszövegében foglaltak szerint fogadja el.

www.mindigtvextra.hu/webshop

Szólj hozzá!

Címkék: akció kedvezmény előfizető MinDig TV Extra

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr278236548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása