Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Jennifer Lopezt is jelölték a 2016-os Arany Málna díjra

2016.01.22. 19:25 MinDig TV Extra


Jennifer Lopezt is jelölték a 2016-os Arany Málna díjra, a tavaly nálunk is bemutatott A szomszéd fiú erotikus thrillerben nyújtott teljesítményéért, a legrosszabb női főszereplő kategóriában. A jelölés többek szerint igazságtalan, a bemutató után megjelent negatív kritikák is elismerően nyilatkoznak a főszereplőről miszerint Jennifer Lopez szép, a film meg rossz.

A díjat 1981 óta ítélik oda mintegy anti-Oscarként, "megjutalmazva" vele az amerikai filmipar előző évi legrosszabb alakításait. A győztesek mosolya általában nem őszinte, magyar fordításokban gyakran Citrom-díjként szerepel.

jlo.jpg
Mivel JLo-t eddig négyszer jelölték azt gondolom a jelölést végző Arany Málna Díj Alapítvány kuratóriumi tagsága főként nőkből állhat.
A ma este az AXN-en kilenckor vetített Most már elég! című filmjéért is jelölték,de a díjat akkor Madonna és Britney Spears megosztva kapta.

Szólj hozzá!

Címkék: Jennifer Lopez AXN Arany Málna Díj Most már elég!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr258302490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása