Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Jodie Foster a kisbolygó

2016.01.29. 12:06 MinDig TV Extra


Pontosabban 17744 Jodiefoster, 1998-ban neveztek el így egy újonnan felfedezett égitestet. A legvalószínűbb hogy a nevet adó csillagász egyszerűen Jodie Foster fan volt, de belemagyarázhatjuk azt is,  hogy a színésznő karrierje egy bolygó pályának  felszálló ívéhez hasonlít.

Három évesen már reklámfilmben szerepelt, 13 évesen már Scorsesevel forgatott és 14 éves volt amikor először jelölték Oscarra. 27 évesen meg is kapta az elsőt és még nem volt harminc, amikor a másodikat, mindkettőt megelőzte a Golden-Globe is, pedig színészetet soha nem tanult. Tanult viszont egyebeket, a Yale Egyetemen summa cum laude(!) diplomázott angol irodalomból, Hollywood egyik legintelligensebb sztárjának tartják. Az 53 éves színésznő, mára már rendezőként is elismert, Amerikában májusra várják az általa rendezett Money Monster thrilller bemutatóját George Clooney, Jack O'Connell és Julia Roberts főszereplésével.

jodie.jpg
A ma esti akcióthriller a Pánikszoba (21:00 | AXN) érdekessége, hogy a válogatásnál Nicole Kidman neve is felmerült, de a szerepet végül Jodie kapta.

Szólj hozzá!

Címkék: Oscar AXN Jodie Foster Pánikszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr638329532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása