Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Léon, a profi - Jean Reno

2016.02.15. 11:39 MinDig TV Extra


Az azóta kultuszfilmmé vált alkotás hatalmas nemzetközi sikere az ő nevét is világhírűvé tette 1994-ben, nem beszélve Natalie Portman-ről, akinek ez volt az első filmje. A fejlett nyelvérzékű Reno (francia, angol, japán, spanyol és olasz nyelven dolgozik) a címszerep kedvéért tanult meg angolul. Azon ritka francia színészek egyike, akik Hollywoodban is befutottak, 1995-ben már forgat az Egyesült államokban (Francia csók) a későbbi években pedig már "A" kategóriás hollywoodi szupersztárok oldalán játszik, de előtte megadatott neki az is, hogy a francia filmművészet olyan csillagjaival dolgozzon együtt mint Yves Montand, vagy Romy Schneider. Sokan megtanulták tőle, hogy mi is az a wasabi, de a ronin szó jelentésének széleskörű ismertetésében neki is komoly szerepe volt Robert De Niro mellett. 1999 óta a Francia Becsületrend lovagja.

reno_1.jpg
Ma este 20:40 kor a FILM+ a Bíbor folyók című thrillerét vetíti, de csütörtökön és pénteken még láthatjuk a FEM3-on a Jöttünk, láttunk, visszamennénk első és második részében, de nem kell sokat várni a harmadikra sem, áprilisban érkezik a francia mozikba.

Szólj hozzá!

Címkék: FEM3 Jean Reno FILM+ Bíbor folyók

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr448392102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása