Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Második Harrison Ford

2016.03.24. 10:36 MinDig TV Extra


Ma már valószínűleg kevesen tudják, de ezen a néven már olyannyira sikeressé vált egy színész a némafilmek korszakában, hogy csillagot kapott a Hollywoodi Hírességek Sétányán, emiatt a színész az első filmjeinél Harrison J. Ford nevet használt, amiben a J-nek különösebb jelentése nem volt csak a megkülönböztetést szolgálta.

A világ egyik legnépszerűbb színésze szinte minden  műfajban szerzett magának rajongókat, de legnagyobb sikerét kétségkívül a Csillagok háborúja és az Indiana Jones-sorozatok jelentették, utóbbiból láthatunk ma este egyet a SuperTV2-n az Indiana Jones és a Végzet Temploma címmel.

ford_2.jpg
Mint minden komoly kasszasikert elért franchise az Indiana Jones is újabb résszel gazdagodik, a Disney bejelentette a következő kalandfilm forgatását, változatlanul Spielberg rendezésben és a címszereplő sem változik, ami  mindenképpen meglepetés, hiszen kedvenc kalandorunk rövidesen 74 éves lesz.

A bemutató 2019 tavaszán várható.

Szólj hozzá!

Címkék: Harrison Ford Indiana Jones SuperTV2 MinDig TV Extra

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr998522494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása