Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Adam Sandler

2016.04.08. 16:12 MinDig TV Extra


Adam Sandler egész pályafutása során mindig csak mulattatni akart, tette ezt stand-up komikusként, színészként, producerként és hogy milyen sikerrel arról már erősen megoszlanak a vélemények. Nem jelentéktelen rajongói tábora filmről filmre növeli kasszasikereit a pénztáraknál, míg a másik oldal nem áll meg az értékelésnél a nem szeretem kijelentésnél, legtöbbször az idétlen, bunkó, gusztustalan jelzők hangzanak el vele kapcsolatban. Így vagy úgy, de komolyan számolnak vele Hollywoodban, többször is sikerült megnyernie a legtúlfizetettebb színész díját, de amíg a bevételi oldal pozitív biztosan tovább forog a kamera.

sandler.jpg
Ma este a Viasat3-on a Ki nevel a végén? vígjátékban Jack Nicholson partnereként láthatjuk, holnap Coolon ad meghökkentő nevelési tanácsokat az Apafejben.

Szólj hozzá!

Címkék: cool tv Viasat3 Adam Sandler Apafej Ki nevel a végén?

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr998579558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása