Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Újabb nívós díjat nyert a MinDigNyer hűségprogramunk

2016.04.26. 08:10 MinDig TV Extra


A program most a Trade Magazin által meghirdetett Az év legsikeresebb promóciója versenyen nyert ezüst díjat április 14-én.

A MinDigNyer program sikere 2014. év vége óta töretlen, a MinDig TV Extra előfizetők 20% -a a Hűségprogram tagja, ami egy magában beszédes szám. A program hihetetlen diadala abban rejlik, hogy csupán a hűség a „feltétele”: a regisztrált tagok minden hónapban hűségpontokat kapnak, de pontot ér például az e-számlára való áttérés és a Facebook regisztráció is. A regisztrált hűséges felhasználóink három különböző pontértékű szinten nevezhetnek értékes és változatos nyeremények sorsolására.

mindig_nyer.jpg
A karácsonyi időszakban még mindig tudott újat mutatni a program, minden addig elképzelhető célszámot átugrott, az ünnepi félkarú rabló játékon 73 ezer pörgetés történt. Nem volt kérdés, hogy a program folytatódik-e, a www.mindignyer.hu oldalra ebben az évben is folyamatosan vissza- visszatérhetnek a hűségprogram tagjai.

Szólj hozzá!

Címkék: regisztráció hűségprogram MinDig TV Extra MinDigNyer

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr338663888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása