Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Május hónapban a FOX a MinDig TV Extra Alapcsomag előfizetői számára is elérhető

2016.04.29. 09:13 MinDig TV Extra

2016. május 2. és 31. között a FOX csatorna megnyílik a MinDig TV Extra Alapcsomag nézői számára.

Ebben az időszakban a csatornát választók olyan műsorokat is láthatnak, mint a Stephen King regényéből készült 11.22.63, a közkedvelt Álmosvölgy-legendája, az amerikai popvilágot zseniális dalokkal bemutató Empire, illetve az O.J. Simpson gyilkossági ügyével foglalkozó American Crime Story című sikersorozat.

Ezen időszak alatt a nézők Magyarországon elsőként láthatják kizárólag a FOX műsorán az Amerikában már elképesztő sikert aratott American Crime Story – Az O.J. Simpson-ügy című sorozatot, amelyben megismerkedhetünk O. J. Simpson tárgyalásával, és bepillanthatunk a vád és a védelem jogi csatájába. A Jeffrey Toobinkönyvén alapuló történet feltárja a bíróságon zajló, kaotikus háttéralkuk és merész húzások világát, és hogy a vád túlzott magabiztossága, a védelem gyors észjárása, valamint a helyi rendőrség és az afroamerikai közösség kapcsolata miként adott okot kételkedésre az esküdtek számára. A sorozatot május 23-tól hétfőnként 21.00-kor láthatják.

Persze az új sorozaton kívül más premierek is várják a FOX nézőit, hiszen folytatódik a Kennedy-gyilkosság megakadályozásáról szóló időutazós sorozatunk, a Stephen King azonos című regényéből készült 11.22.63; hosszabb szünet után új részekkel tér vissza az Empire, ahol hatalmi harcok és családi viszályok árnyékolják be az Empire Entertainment lemezcég mindennapjait, miközben elképesztő zenékkel pillanthatunk be a mai popvilág életébe. Ezen kívül azoknak is örömet kíván szerezni a csatorna, akik lemaradtak a FOX kultikus sorozatának, a The Walking Deadnek az első évadairól. A zombiapokalipszis ősszel visszatérő 7. évada előtt most az első epizódtól kezdve újra megnézhetik, mi történt az elmúlt hat év alatt.

Tartsanak a FOX csatornával az Alapcsomag előfizetői is!

fox_1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: alapcsomag Empire FOX MinDig TV Extra 11.22.63 Álmosvölgy-legendája

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr248672004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása