Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Drew Barrymore korán kezdte

2016.05.05. 12:08 MinDig TV Extra


Filmezést is, alkoholt is, drogot is.

Még egy éves sem volt, amikor már szerepelt egy tévéreklámban, két évesen tévéfilmben játszott, öt éves sincs amikor már egész estés filmben dolgozott. Két évvel később Golden Globe-ra jelölték (ezzel azóta is ő minden idők legfiatalabb nomináltja) az 1982-ben forgatott E. T. – a földönkívüli egyik főszerepe pedig egy csapásra a világhírű gyereksztárok sorába emelte. ő lett a korszak legfoglalkoztatottabb és legnépszerűbb gyerekszínésze, a sikert azonban nem tudta feldolgozni.

Kilencévesen kezdett el alkoholt fogyasztani, tízévesen kipróbálta a marihuánát, tizenkét évesen már rendszeresen fogyasztott kokaint is. Súlyos alkohol- és drogproblémái miatt tizenöt évesen rehabilitációs intézménybe került. Ekkor úgy tűnt, a korán jött sikerért nagy árat kell fizetnie a fiatal tehetségnek, de a '90-es évekre sikerült kimásznia a gödörből és filmes karrierje újra beindult. Bár kezdetben nem ért el látványos sikereket, a  bájos kislányból időközben igazi szexdémonná cseperedett Drew ismét a mozirajongók látókörébe került, igaz a filmezésen túl is tett  az ismertségért. 17 éves volt, amikor először pózolt meztelenül az amerikai Interview magazinnak, egy évvel később a Playboy címlapjára került, ebben az időszakban nem volt kérdés, hogy kit tartanak Hollywood új szexszimbólumának. A kilencvenes évek második felétől egyre több sikerfilmben szerepelt, a Charlie angyalai mozi változatának egyik főszerepe pedig a legjobban kereső színésznők táborába emelte.

Ma este Az 50 első randi romantikus vígjátékban láthatjuk a SuperTV2-n.

drew.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: drog SuperTV2 Drew Barrymore MinDig TV Extra

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr58688556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása