Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A Paramount Channellel bővül a MinDig TV Extra Alapcsomagja

2016.05.24. 08:32 MinDig TV Extra


A Viacom mozicsatornája július 1-jétől a MinDig TV Extra Családi csomagjából az Alapcsomag kínálatába kerül át.

Még több háztartásban lesz elérhető ezentúl a mozi szerelmeseinek a Paramount Channel. A Viacom mozicsatornája hivatalosan július 1-jétől a MinDig TV Extra Családi csomagjából az Alapcsomag kínálatába kerül át, de az Alapcsomagra előfizetők a bevezető időszakban már május 16-tól élvezhetik a legemlékezetesebb filmeket.

A Viacom és az Antenna Hungária megállapodása alapján 2016. július 1-jétől már a MinDig TV Extra Alapcsomagjában érhetik el az előfizetők a filmrajongókat szórakoztató Paramount Channel-t. A filmcsatorna a MinDig TV Extra Családi csomagjából kerül át az alacsonyabb havidíjú Alapcsomagba, így a MinDig TV Extra összes, több mint százezer háztartásába juthatnak el a Paramount Pictures és más nagy amerikai stúdiók kortárs klasszikus filmsikerei és új sorozatai.

A MinDig TV Extra Alapcsomagjának előfizetői olyan emlékezetes és díjnyertes filmeket izgulhatnak végig már a júliusig tartó bevezető időszakban is, mint például az E.T, az Amerikai szépség, a Viharsziget, a Szindbád - A hét tenger legendája, a Robin Hood, a tolvajok fejedelme, Az angol beteg, az Élet szép vagy a Schindler listája. A sorozatrajongóknak is kedveskedik a Paramount Channel, például a Fekete vitorlák epizódjainak folyamatos vetítésével. Olyan klasszikus, és mindenki által kedvelt vígjátékok és romantikus filmek is érkeznek, mint az Ace Ventura, a Hölgyválasz, a Kate és Leopold vagy a Szívem érted rapes 2.

paramount.gif

Szólj hozzá!

Címkék: alapcsomag MinDig TV Extra Paramount Channel

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr838742376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása