Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Az Antenna Hungária vezetékes internettel és családbarát mobilcsomagokkal egészíti ki MinDig TV Extra szolgáltatását

2015.10.01. 12:37 MinDig TV Extra


Az Antenna Hungária lakossági szolgáltatása, a MinDig TV Extra 2015. október 1-jétől tovább bővíti szolgáltatásainak körét: a vezeték nélküli szolgáltatók közül egyedülálló módon kínál vezetékes internet-, valamint családbarát mobil hang- és internetcsomagokat. Novembertől változnak a MinDig TV Extra televíziós csomagjai is, a Story4 és a Nickelodeon csatornák elindításával a digitális földfelszíni televíziós platformon a 25 legnézettebb magyar nyelvű csatorna mindegyike megtalálható lesz a kínálatban.

A MinDig TV Extra digitális földfelszíni televíziós csomagjaira 112 ezer háztartás fizet elő országszerte. A piackutatásainkból kiderül, hogy az előfizetőink leginkább a televíziós programkínálat további tartalmi módosítását, valamint a vezetékes és vezeték nélküli internet-előfizetési lehetőséget várták az Antenna Hungáriától, ezeknek a cég idén ősszel eleget tesz. A MinDig TV Extra 2015. október 1-jétől tovább bővíti szolgáltatásainak körét: a vezeték nélküli szolgáltatók közül egyedülálló módon kínál internet, családbarát mobil hang- és internetcsomagokat.

Az új csomagok elindításának elsődleges célja a meglévő MinDig TV Extra előfizetők körében az ügyfélelégedettség növelése, valamint a hatékonyabb ügyfélmegtartás, továbbá az AH az előfizetőszám jelentős növekedését is célul tűzte ki többek között egyes értékesítési csatornák (pl. D2D) újraindításával. A cég kibővülő szolgáltatás-portfóliója elsősorban azoknak a családoknak jelenthet reális alternatívát, akik költséghatékonyabb megoldást keresnek az internet és tévés szolgáltatások igénybevételére, illetve a „Minden, ami kell” szlogen jegyében a vezetékes telefont már nem használják és nem is kívánnak érte fizetni. Az AH a tévés csomagjaihoz hasonlóan egyedülálló választási lehetőséget biztosít az előfizetőknek, a legkisebb tévés csomag mellé is választható a legnagyobb netcsomag - illetve fordítva -, vagyis az előfizető rugalmasan állíthatja össze a kívánt szolgáltatáscsomagot az igényeinek megfelelően.

Az új vezetékes internet, mobil hang- és adatszolgáltatások az Antenna Hungária Zrt. és a Netfone Telecom Távközlési és Szolgáltató Kft. közti megállapodás alapján indulnak el, az előfizetők a MinDig TV Extra ügyfélszolgálati pontjain, honlapján és call centerén keresztül rendelhetik meg az összes szolgáltatást. A szolgáltatások műszaki hátterét az a Netfone Telecom Kft. biztosítja, amelynek szolgáltatási portfóliója tavaly az egyik nagy szolgáltatóval kötött MVNO szerződésnek köszönhetően kiegészülhetett mobilszolgáltatással. Ezen szolgáltatásait kis- és nagykereskedelmi partnerségben is értékesíti.

A MinDig TV Extra családbarát mobilcsomagokat is kínál, akár 4 SIM kártyán összevontan lebeszélhető havidíjjal: mindössze 9 900 Ft-os havidíjért az első három hónapban 400 perc, a negyedik hónaptól pedig 8 900 Ft lebeszélhető keret mellett 28 Ft-os percdíjért telefonálhatnak a csoport tagjai.

Az AH ősszel jelentősen kibővíti a személyes ügyintézés lehetőségét is, az év végéig 7 újabb ügyfélszolgálati iroda nyílik országszerte: Szombathelyen, Debrecenben, Pécsett, Kecskeméten, Nyíregyházán, Győrben és Békéscsabán. A debreceni iroda már október 9-től, a szombathelyi pedig október 14-től várja jelenlegi és leendő ügyfeleit.

2015 novemberétől változik a MinDig TV Extra televíziós kínálata is, a Családi csomagba a Minimax, a Sport1 és a Sport2 csatornák helyett a Story4, az Eurosport és a Nickelodeon csatornák kerülnek be, míg az Aktív+ kiegészítő csomagba a History csatorna helyett az Eurosport2, valamint a SportKlub programok. Ezen kívül az Alapcsomagból kikerül a hatoscsatorna. Ezáltal a MinDig TV és MinDig TV Extra szolgáltatások kínálatában 58 televíziócsatorna lesz elérhető.

A Nielsen nézettségi statisztikái alapján elmondható, hogy a reklámpiaci szempontból legfontosabb kategóriában, a 18-49-es szegmensben a digitális földfelszíni televíziós platformon a 25 legnézettebb csatorna mindegyike megtalálható lesz a kínálatunkban. Ezzel az összes 1%-os nézettség feletti csatorna a kínálat részét képezi, ezek a programok teszik ki a hazai televíziós össznézettség túlnyomó részét (70%).

A Story4 csatorna már október 1-jétől felkerül a kínálatba, ráadásul egy hónapig kódolatlanul, az összes MinDig TV felhasználó részére elérhető. A csatorna a D jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható a 44. programhelyen, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu/lefedettseg oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a fenti időszakban a Story4 csatornát a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

programkiosztas.jpg

csatornak_1.jpg

A MinDig TV Extra szolgáltatásáról itt tájékozódhat:
www.mindigtvextra.hu

Budapest, 2015. október 1.
Antenna Hungária Zrt.

7 komment

Címkék: internet csatorna mobil telefon MinDig TV Extra Antenna Hungária Zrt.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr367875852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.10.01. 13:04:11

És hol nézzem a hoki VB-t?

László Klára 2015.10.01. 14:57:46

Ha szeretnék igényelni sim-et, muszáj ügyfélnek lennem? Tehát muszáj e előfizetnem akár TV akár internet szolgáltatásra?

lordfreyr 2015.10.01. 17:40:54

A mobilnet drága és nincs garantált sávszél, az ADSL-hez meg öreg a hálózat, a legtöbb helyen nem tud kezelni még 10 Mbps-ot se. És a feltöltés garantált sebessége nagyon gyenge, már szimmetrikusnak kéne lennie, azonos feltöltési és letöltési sebességgel, kéne legalább 10/10.
Ez csak egy újabb sokat mondó, de keveset kínáló szolgáltatás lesz.

Király Tibor 2015.10.01. 21:05:58

Én Csak gratulálni tudok és sok sikert az egész csapatnak.Hogy a szegényebb emberekre is gondoltak.

calambrito 2015.10.01. 22:46:30

"a 25 legnézettebb magyar nyelvű csatorna mindegyike megtalálható lesz a kínálatban."

A Sport1 és Sport2 nincs benne a 25-ben???

Ettől függetlenül nekem ez a két sportcsatorna alapfeltétel volt, mikor előfizettem a Mindig Tv-re! Jól látom, hogy EGYIK CSOMAGBAN SEM LESZ BENNE?????!?!!!?

Ez esetben búcsút mondunk egymásnak! Sajnálom! Bezzeg ultraigénytelen Sláger Tv-re és Muzsika Tv-re van igény, mi? Azt még érteném, ha az egyik benne van, de mindkettő?!

Viszlát, Mindig Tv! És megtehetem, mert nem hűséggel vagyok nálatok! Pedig nem véletlenül választottalak titeket!

U.i: az internet kínálatotok mocsok drága és lassú!

fnyolcas 2015.10.05. 13:19:58

A spanyol foci bajnokság, foci kupa meccseit ezentúl hol nézhetem meg???? Sehol. Azért fizettem, mert a Sport1 és a Sport2 benne volt, nem a sok egyforma hülyeségeket áruló csatornákért. A rengeteg szituációs komédiát, igénytelen sorozatokat, a vallásos csatornákat vihetik a fenébe, én látni akarom a spanyol és az angol foci bajnokság és foci kupa meccseit, valamint a Veszprém és a Szeged kézilabda csapat nemzetközi meccseit!!!!! Miféle amatőr gondolta azt, hogy majd beérjük a német bajnoksággal???

I do not know WHO PPER is. 2015.10.06. 17:12:34

A Sport1 / Sport2 elvétele tényleg gáz, viszont az Eurosport megjelenése erősen üdvözlendő. A Sláger Tv-vel nincs gond.

Nagyon kellene egy idegen nyelvű csomag (mondjuk TV5 / ZDF / ARD / BBC), lehetne a D1 / PAX / Bonum / Muzsika helyére.

Kizárt, hogy ez utóbbiakat bárki is nézi és valószínűleg semmivel sem kerülne többe, amit az AH-nak kellene a külföldiekért fizetni. Sőt, lehetne 300.- körül adni, mint a UPC-nél (Európa csomag), azaz inkább plusz bevétel a cégnek – én biztos előfizetnék rá.
süti beállítások módosítása