Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A világ madártávlatból

2014.10.07. 11:30 MinDig TV Extra


Minden hétköznap 21 órakor OzoneNetwork TV!

Csodálatos - és időnként elképesztő - utazásokat tehetünk Yann Arthus- Bertrand légikamerájának segítségével a világ legkülönbözőbb pontjain néhány méter, de akár több, mint 3000 méter magasságból. Minden egyes utazás egy varázslatos kalandra hívja a nézőket és egészen új szemszögből mutatja be Európa, Afrika vagy akár az Egyesült Államok tájait.

A csodálatos tengerpartok, az égig érő hegyek, a nyüzsgő nagyvárosok, a békés falvak, a fényűző kastélyok, az ősi erődök és olyan természeti képződmények, mint a Niagara-vízesés vagy a dél-afrikai Asztal-hegy mind részei ennek az elképesztő utazásnak. Minden egyes helyszínnek külön története van, melyet meg is ismerhetünk a sorozat által.

Yann Arthus- Bertrand légifotós berepülte és szinte lefényképezte az egész világot. Nem mindennapi módon, légi felvételekkel rögzíti a Föld folytonosan változó képét, mintegy 3000 órát töltött a levegőben, és több mint 100 országot fényképezett madártávlatból. A francia művész mára már igazi öko celebnek számít, technikailag egyedülálló munkáinak legnagyobb értéke a hihetetlen színérzékenység. Külön érdekesség, hogy a fotográfus beleegyezésével az OzoneNetwork TV arculati elemeinek részeként használhatja fel a bolygó állapotáról készült pillanatfelvételeket.

Yann Arthus- Bertrand lélegzetelállító felvételeit Magyarországon kizárólag az OzoneNetwork TV-ben láthatják, minden hétköznap 21 órakor!


csatornák























Műsorújság >>



MinDig TV Extra.lap

1 komment

Címkék: légifotó A világ madártávlatból OzoneNetwork TV Yann Arthus- Bertrand

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr446766815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VideoDream 2014.10.07. 12:03:47

Ha már szó esik Yann Arthus- Bertrandról, említsük meg a 2009-ben bemutatott HOME (magyar címe: Otthonunk, a Föld) című megrázó alkotását.
süti beállítások módosítása