Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Már ma este bajnok lehet a Gent!

2015.05.21. 10:08 MinDig TV Extra


Története első bajnoki címét nyerheti meg a Gent a belga labdarúgó-bajnokságban, és akár már az utolsó előtti fordulóban bebiztosíthatja elsőségét. A Gent-Standard Liége bajnokit a DIGI Sport 2-n is ÉLŐben láthatják.

(fotó: www.kaagent.be)

Futballtörténelmet írthat csütörtökön este a Gent együttese, amely matematikailag is bebiztosíthatja a bajnoki címét.

Hein Vanhaezebrouck csapata két fordulóval a vége előtt négy ponttal vezet az Anderlecht és öttel a Club Brugge előtt. A legutóbbi hat bajnokiját veretlenül megvívó együttes tehát már ma este egy győzelemmel bajnok. Igaz, a Standard Liegenek is még sok forog kockán, hiszen lehetősége van feljönni a harmadik helyre, ami pedig az Európa Liga csoportkörében való indulást eredményez. A  Standardnak viszont az eltiltott Imoh Ezekiel nélkül kell pályára lépnie.

Ráadásul a Gent nagyon erős otthon, ám legutóbb, december 21-én éppen a Standardtól kapott ki, ez is intő jel lehet Vanhaezebrouck csapatának.

Érdekesség, hogy a belga bajnokság legutóbbi tíz győztese közül kilenc hazai pályán biztosította be a bajnoki címét, az egyetlen kivétel az Anderlecht volt, amely 2010 nyarán a Club Brugge otthonában ünnepelhetett. És ha csütörtökön még nem is sikerülne megnyerni a bajnoki címet, akkor az utolsó fordulóban nagyon komoly feladat várna a Gentre, ugyanis az egy vagy két pontra feljövő Anderlecht stadionjában kellene helytállniuk. Amely korántsem életbiztosítás...

JUPILER PRO LEAGUE, RÁJÁTSZÁS, 9. FORDULÓ Gent-Standard Liege | 20:25 (ÉLŐ, DIGI  Sport 2)

A DIGI Sport 1 elérhető a MinDig TV Extra alapcsomagjában, a DIGI Sport 2 a MinDig TV Extra AKTÍV+ csomagjában!

2 komment

Címkék: Gent DIGI Sport 2 belga labdarúgó-bajnokság Standard Liege

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr787478084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása