Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Hozzon új MinDig TV Extra ügyfelet akció

2012.05.23. 08:42 MinDig TV Extra


HOZZON ÚJ ÜGYFELET ÉS MINDKETTEN FÉLÁRON KAPNAK KÉT HÓNAPOT!

Az akció időtartama: 2012. 04. 20 – 06. 20.

Ha a meglévő előfizetőnk által hozott új előfizető legalább egy év határozott idejű előfizetési szerződést köt a MinDig TV Extra szolgáltatás bármely csomagjára, úgy ajánlásonként (ügyfelenként) 2 hónapot fél áron adunk. Az új ügyfelek az érvényben lévő kedvezményes akciós feltételek szerint fizethetnek elő szolgáltatásunkra, és az akcióban való részvétel esetén ugyanezt a kedvezményt vehetik igénybe, melyet ajánlójuk. Az akció időtartama alatt korlátlan számú ajánlás leadására van lehetőség.


Az akcióban való részvétel feltételei:

  •     Érvényes havidíjas előfizetői szerződés megléte társaságunkkal*;
  •     A mellékelt ajánló szelvényt az előfizetői szerződést megkötő ismerőse hiánytalanul töltse ki, tüntesse fel rajta az Ön szerződésszámát, majd a szerződéskötéskor, vagy maximum azt követő 30 napon belül, juttassa el társaságunkhoz.


Az ajánló fél az ajánlószelvényen feltüntetett szerződésszám alapján kerül azonosításra.A felsorolt feltételek teljesülése esetén, a tárgyhónapot követő első két hónapban, számlázáskor kerül jóváírásra egyenlegen a jogossá vált kedvezményt.**

Az előfizetői szerződések megkötésére lehetőség van személyes ügyfélszolgálatainkon, a 1211-es telefonos ügyfélszolgálatunknál, vagy online a szolgáltatás webshopjában is.
Az ajánló szelvények leadhatók személyesen ügyfélszolgálati irodáinkban, faxon a 06-1-4642245-ös fax számunkon,
e-mailben az info@mindigtevextra.hu címre elküldött levélben, vagy postai úton a MinDig TV Extra 1519 Budapest, Pf.: 447/8  címre küldött levélben.
Kérjük, a borítékon szíveskedjék feltüntetni, hogy „Hozzon új ügyfelet akció”.

*A jóváírás összege készpénzre nem váltható, kizárólag a fizetendő havidíjak összegének csökkentéseként érvényesíthető. Amennyiben Önnek időközben az előfizetői szerződése megszűnik, a megszűnés napján még fennmaradó kedvezmény összegét elveszíti. A havidíj kedvezmény az HBO szolgáltatás díjára nem vonatkozik.
**Díjtartozással rendelkező ügyfeleink, nem vehetnek részt az akcióban.


Online előfizetői szerződések megkötése >>


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: akció új ügyfél havidíj mindigtvextra

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr74533167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása