Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Szombat esti sztárparádét ígér a Universal

2012.07.04. 10:35 MinDig TV Extra

Renée Zellweger-rel, Morgan Freeman-nel, Julia Roberts-szel, Hugh Grant-tel, Cuba Gooding Jr.-ral és Al Pacino-val is találkozhat az, aki a strand után és a szombat esti buli előtt a Universal Channel műsorát választja. A július a hollywoodi sikerfilmeké a csatornán.

Szerdán és szombaton is a mozifilmeké a főszerep a Universal Channel-en. Júliusban ráadásul a hétvége világsztárok emlékezetes alakításaival telik, Hollywood bárki otthonába beköltözhet.

Elsőként Renée Zellweger megszállott szappanopera-függőként tűnik fel a Betty nővér című filmben, ahol Morgan Freeman és Chris Rock a partnere. Július második hétvégéjén pedig egy igazi szerelmes kasszasikerrel, a Sztárom a párommal kerülhetnek a nézők romantikus hangulatba. A Julia Roberts és Hugh Grant főszereplésével készült mozit valószínűleg egyetlen mozirajongónak sem kell bemutatni. Aki pedig nem csak a romantikára vevő, annak számos vicces pillanatot tartogat a filmben feltűnő lakótárs figurája.

A szerelmes és humoros pillanatok után július 21-én egy kis akció is helyet kap a Universal Channel-en. Az Oscar-díjas Cuba Gooding Jr. a Robbanáspontban igyekszik megakadályozni, hogy egy halálos fegyver terroristák kezére jusson. A világsztárok sorából egy igazi nagy legenda, Al Pacino sem maradhat ki. A színész egy rendező bőrébe bújva legújabb mozijához a technika segítségével megteremti saját, számítógéppel vezérelt színésznőjét, Simone-t. Viktor Taransky (Al Pacino) kissé megszállott kötődéssel néz saját teremtményére.


Forrás: http://www.mmonline.hu/

Szólj hozzá!

Címkék: digitális csatorna antenna hungária universal channel családi műsorcsomag

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr914627408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása