Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Kódolatlan lesz az HBO

2012.10.01. 15:32 MinDig TV Extra


Bárki belekóstolhat az HBO adásába: a csatorna egy napig kódolatlanul sugároz. Az előfizetéssel nem rendelkezők is élvezhetik a kínálatot, azaz október 22-én az HBO és az HBO HD kódolatlanul fogható.

terapia.jpg
Terápia (HBO)


Az HBO kódolatlan nap célja, hogy azok is megismerhessék a csatorna programját, akik jelenleg még nem előfizetői a csatornának. A kódolatlan napon sok olyan saját gyártású filmbe és sorozatba is bepillantást nyerhetnek a nézők, amelyek kizárólag az HBO mozicsatorna kínálatában találhatók meg.

Az HBO kódolatlan napjának egyik legnagyobb szenzációja a 21.00 órakor kezdődő Terápia első epizódja. A magyar HBO új, saját gyártású napi sorozata a pszichoterápia zárt világát mutatja be, de a széria nem lelkizős, sokkal inkább krimiszerű izgalmak és valódi drámai feszültség jellemzik. A Terápia egy izraeli sorozat magyar adaptációja. Az amerikai változata In Treatment címmel lett a közönség és a kritikusok kedvence: Emmy- és Golden Globe-díjjal is jutalmazták a sorozatot.

A kódolatlan nap másik várva várt alkotása a Hemingway és Gellhorn című nagyjátékfilm 22.30-tól kerül adásba, és a 20. század egyik nagy szerelmi történetét dolgozza föl. A két Emmy-díjjal is elismert HBO gyártású alkotás a kalandos életű író, Ernest Hemingway és Martha Gellhorn kapcsolatát követi nyomon, a megismerkedésüktől kezdve a szenvedélyes viszonyukon át a zajos házasságukig.

Október 22-én, a kódolatlan nap sorozataiból kiemelkedik még a 21.30-kor kezdődő Boardwalk Empire – Gengszterkorzó harmadik évadjának 3. epizódja, 22.20-tól pedig a magyar HBO első saját gyártású sorozatának záró epizódjába pillanthatnak bele.

A Gengszterkorzó az HBO saját gyártású szériája, Steve Buscemi főszereplésével a húszas évek Atlantic Cityjében játszódik, ennek megfelelően számos gengsztert és szeszcsempészt vonultat fel.

A Társas játék a magyar HBO első saját gyártású folytatásos sorozata. A kódolatlan nap délutáni filmkínálatában 16.20-tól látható a Versenyben az elnökségért című HBO-film, amely a 2008-as amerikai elnökválasztási kampányt idézi.

(mmonline)

Szólj hozzá!

Címkék: hbo terápia prémium csatorna hemingway és gellhorn kódolatlan nap

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr724813654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása