Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Éjjeli horror: A sivatag vámpírjai

2012.12.01. 10:13 MinDig TV Extra


23:45 | Viasat 3

Sean vágóként dolgozik egy Los Angeles-i filmes cégnél - főleg horrorfilmek előzeteseit készíti. Amikor kocsival nekivág a sivatagnak, hogy eljusson nővére esküvőjére Floridába, álmában sem gondolja, hogy ezúttal főszereplője - vagy inkább szenvedő alanya - lesz egy igazi horrornak.


Útközben - vesztére - felvesz egy megnyerő külsejű stoppost, Nick-et, aki azonban - Sean tiltakozása ellenére - egy lányt is magával hoz. Az új útitárs, Megan úgy néz ki, mint egy narkós, aki napok óta nem kapta meg az adagját - de az igazság még ennél is rosszabb. Megant és Nicket ugyanis vámpírok harapták meg, és egy szokatlan, vérrel terjedő vírussal fertőzték meg őket. Csak két lehetőségük van arra, hogy elkerüljék sorsukat, és ne változzanak maguk is vérszívókká: vagy öngyilkosok lesznek, vagy megtalálják és elpusztítják a fővámpírt, a kór forrását! Miután Megan megharapja Seant, az esküvőre készülő vágó is kénytelen megváltoztatni úticélját, és csatlakozik Nickhez a vámpírok elleni harcban.

Rendezte: J.S. Cardone

Szereposztás: Kerr Smith (Sean), Brendan Fehr (Nick), Izabella Miko (Megan), Johnathon Schaech (Kit), Phina Oruche (Cym), Alexis Thorpe


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: film viasat3 horror mindigtvextra

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr614940993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása