Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Új kedvencek és izgalmas folytatások a Cartoon Networkön

2013.01.21. 15:19 MinDig TV Extra


A Sárkányok: A Hibbant-sziget harcosai a DreamWorks Animation 2011-es sikerfilmje, az Így neveld a sárkányodat! (How to Train Your Dragon) című mozifilm tévésorozatos folytatása a már ismert szereplőkkel, de új, eddig még sosem látott sárkányokkal. A sorozat, elsöprő sikerű amerikai fogadtatását követően hazánkban márciusban debütál a Cartoon Networkön.

cartoon.jpg


A csatorna másik izgalmas újdonsága, a Team Toon mesterien ötvözi az élőszereplős képsorokat az animációval. A sorozat főszereplői: Dylan, Sam, Iko és Ash, a Pszicho mókus című népszerű online animációs sorozat alkotói. A rejtélyek megoldása és a gazfickók fülön csípése közben a valóság és a rajzfilmek világa közötti határ elmosódik. Lehet, hogy a rajzolt karakterek valódiak? Vagy mégsem? A Team Toon tagjai cseppet sem törődnek ezzel; ők szeptembertől igazán komolyan veszik a játékot.

A Cartoon Networkön évek óta nagy sikerrel futó Saolin leszámolásból már jól ismert saolin szerzetesek új felállásban térnek vissza a Saolin krónikákban. Omi, Kimiko, Raimundo és Clay négyeséhez egy újonc szerzetes-tanonc csatlakozik Föld körüli kalandjukban, és ádáz, a csodálatos erővel bíró ősi ereklyéért, a Shen Gong Wu-ért folyó küzdelmük során.  

Napjaink legtöbb szakmai díjjal, több BAFTA-díjjal, Annecy Festival-díjjal és Prix Jeunesse Awards-díjjal jutalmazott gyereksorozata, a Gumball csodálatos világa tizenkét éves főszereplője szeptembertől újabb rázós kalandokat él át nem mindennapi barátai és családja körében a varázslatos és bohókás városban: Elmore-ban.
 
Új évaddal jelentkezik még a fanyar humorú, Emmy-díjas Parkműsor (júniusban), az animációs bravúrokban, kalandokban, új idegen lényekben bővelkedő Ben 10 Omniverzum (márciusban), a DC Univerzum hőseit felsorakoztató széria,  Az igazság ifjú ligája (novemberben), a  négy minden lében kanál gézengúz és beszélő kutyájuk, azaz a Scooby-Doo: Rejtélyek nyomában (májusban), a Bolondos dallamok: Együtt a csapat legendás szereplőgárdája (júniusban),  az abszurd humor, a furcsa kalandok és a különc szereplők egyvelege, a Kalandra fel! (februárban), az élőszereplős, számítógépes zsenikről szóló Gémerek (novemberben) és a furmányos trükkökben utolérhetetlen Angelo rulez (májusban). A világsikerű Lucas-produkció, a Star Wars: a klónok háborúja ötödik, soron következő évadja idén áprilisban kerül a Cartoon Network képernyőjére.


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: gyermekműsor MinDig TV Extra családi csomag Cartoon Network

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr25031043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása