Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Beszélő tévéfejek váltják Rudolf Pétert

2013.03.07. 10:50 MinDig TV Extra


Elkészült az Antenna Hungária Mindig Tv Extra szolgáltatásának új kampánya, melynek reklámszpotjai nálunk debütálnak.

Még február elején írtuk meg, hogy az Antenna Hungária (AH) reklámügynökségi tenderét az ACG nyerte meg, ezzel pedig az AH öt év után elbúcsúzott a Welltől. Bár már akkor sejteni lehetett, hogy mind a Mindig Tv, mind a Mindig Tv Extra szolgáltatások kommunikációja megváltozik, illetve véget érnek a rendkívül népszerű, Rudolf Péter szereplésével futó szpotok is, akkor az ACG és az AH is márciusra ígért bővebb információkat a Kreatív Online-nak az új kommunikációs irányról és szpotokról. Az ACG ma elküldte nekünk a kommunikációs irányt bemutató közleményt és a két új szpotot is.


A közleményben az áll, hogy a korábbi, kifejezetten imázsépítésre készült, több mint két éven át futó platform a márka üzenetét "Minden, ami kell és semmi, ami nem" a minőségi, válogatott csatornakínálat oldalról dramatizálta, ezzel eddig sikeresen építette a márkát.

„Az Antenna Hungária tenderkiírását, - amely a platform újragondolására irányult -, a digitális átállás közeledtével fokozottan erősödő piaci verseny indokolta, melynek következtében a korábbinál kompetitívebb, erőteljesebb hangvételű, használat szempontjából rugalmasabb, többféle taktikai és promóciós üzenet eljuttatására képes kommunikációs megoldásra volt szükség. Egy olyan új platformra, mely markáns, érthető, gyorsan és könnyen aktualizálható, változtatható, továbbá minden csatornán hosszútávon jól kampányolható. Így születettek meg a beszélő tévék” - nyilatkozta Blaskó Nikolett, az ACG ügyvezetője.



A beszélő tévék közül az egyik a Mindig Tv Extra-szolgáltatással elégedett, míg a másik egy önmagával elégedetlen készüléket személyesít meg. „Kettőjük párbeszéde során kiválóan dramatizálható bármilyen taktikai, kompetitív előny, illetve aktuális promóciós ajánlat. A kreatívok fejlesztés során természetesen az is cél volt, hogy továbbra is markánsan differenciáljunk, bármilyen piaci kihívásra, ajánlatra azonnal reagálni tudjunk, mindezt figyelemfelkeltő, de nem túl harsány és elidegenítő módon. Szóval mindent patikamérlegen kellett adagolnunk, de bízunk benne, hogy a végeredményben a tévék magukért beszélnek majd" - zárta Blaskó Nikolett.



(forrás: Kreatív Online)


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: kampány Antenna Hungária MinDig TV Extra reklámszpot

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr895121114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása