Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Keretbe foglaljuk a vasárnapot

2013.06.26. 16:28 MinDig TV Extra


Ezen a héten érdemes velünk kezdeni és zárni a vasárnapot, hiszen jó szokásunkhoz híven két mérkőzést is élőben adunk az MLS-ből, vagyis az amerikai labdarúgó-bajnokságból!


A hét zárásaként kétszer jelentkezünk az USA-ból


A Keleti Konferenciát biztosan vezető Montrealhoz látogat a Nyugaton a rájátszásért küzdő Colorado. A hazaiak legutolsó öt meccsükből mindössze egy idegenbelit vesztettek el, míg a hetedik helyen szerénykedő Rapids (amely korábban a második pozícióban is állt) összesen egyet tudott nyerni három vereség és egy döntetlen mellett...

NY Red Bulls - Houston Dynamo, vasárnap 19:55, ÉLŐ

A Keleti Főcsoportba tartozó együttesek csapnak össze vasárnap este. A 25 ponttal harmadik Bikákhoz látogatnak a 23 ponttal negyedik houstoniak. Mindkét csapatnak komoly esélye van bekerülni a rájátszásba, habár egyikük sem brillírozik mostanában: a vendégek például egyszer sem tudtak győzni az elmúlt öt meccsből, de a hazaiak is csupán kétszer voltak erre képesek…

Ne feledjék, Montreal Impact - Colorado Rapids, vasárnap 00:55-től élőben, New York Red Bulls - Houston Dynamo, vasárnap 19:55-től szintén élőben a SportKlub műsorán!




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: amerikai SportKlub MLS labdarúgó-bajnokság

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr215379245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása