Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Júliusi pisztolycsaták a Universal Channel műsorán

2013.06.27. 11:52 MinDig TV Extra


Lelkibeteg zsaru, Las Vegas-i maffiózó, anyámasszony katonája – Sylvester Stallone úgy lett akciósztár, hogy közben sokoldalúságáról is meggyőzte közönségét. Júniusban Arnold Schwarzenegger, most pedig a Rocky és a Rambo főhőse gondoskodik arról, hogy a Universal Channel közönsége rápörögjön a nyárra!


A D-Toxban egy magára maradt rendőrt alakít a sztár, aki miután elveszíti barátnőjét, minden erejével egy elszabadult sorozatgyilkos nyomába ered. A zaklatott zsaru az alkoholizmusba menekül a gyász elől, így csakhamar egy rehabilitációs központban találja magát. Amikor pedig rejtélyes gyilkosságok kezdik követni egymást és egyre több beteg szenderül jobb létre, akkor derül ki hősünk számára: a múltja utolérte és szembe kell néznie fenyegető démonjaival. Premier július 13-án, 21 órától.

A filmhónap július 20-án a Get Carter című, Michael Caine-féle klasszikus feldolgozásával folytatódik, amiben Sylvester Stallone úgy alakítja gyarló főhőst, hogy közben testvére halálával kell szembenéznie. Baleset vagy gyilkosság? A maffiózóknál egyre megy, így a rosszfiút alakító sztár üldözőbe veszi a bűnösök nyomába ered. A jó öreg megtorlást köszönthetjük az akciómoziban régi ismerősként.

De álljunk csak meg egy percre! Ahogy Arnold Schwarzenegger, úgy Sly is időről-időre humoros oldaláról is megmutatja magát a nagyvilágnak. Az állj, vagy lő a mamám! július 27-én érkezik 21:00-ás kezdéssel a vígjáték, amiben édesanyja jelenti majd a legnagyobb kihívást és a legkomolyabb segítséget is a hallgatag nyomozónak.

Sylvester Stallone filmek júliusban minden szombaton, 21:00-tól a Universal Channel műsorán!




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: akciófilm universal channel Sylvester Stallone MinDig TV Extra

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr575380383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása