Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Párterápiára még a kemény fickóknak is szüksége lehet

2013.06.28. 10:51 MinDig TV Extra


A HALÁLI ZSARUK (COMMON LAW) júliusban az AXN műsorán

Párterápiába kezd a Los Angeles-i rendőrség legkeményebb nyomozópárosa az AXN új sorozatában, a HALÁLI ZSARUK-ban (COMMON LAW). Bár Travis Marks (Michael Ealy) és Wes Mitchel (Warren Kole) minden rosszfiút sittre vágnak, öt együtt töltött év után legnagyobb szórakozásuk mégis egymás szívatása.

halali.jpg


A helyzetet főnökük – kissé szokatlan módon - a dögös és határozott párterapeuta Dr. Ryan segítségével igyekszik megoldani, aki megpróbálja feltérképezni a „pár” valódi személyiségét, problémáit, és legrejtettebb félelmeit.
Premier: 2013. július 12, péntek, 21.00.

Megdőlni látszanak a párterápiáról alkotott sztereotípiák az AXN júliusi premierjében, a HALÁLI ZSARUK-ban (COMMON LAW), amely szerint nem egy megfáradt párocska, hanem a Los Angeles-i rendőrség két fenegyereke köt ki a pszichiáter átható tekintete előtt. Vajon a legtehetségesebb zsarupáros miért öli folyamatosan egymást és mi a valódi oka annak, hogy egyre nehezebben tudnak együttműködni? Mik a háttérben meghúzódó konfliktusok és valójában milyen titkokat rejtegetnek a srácok? A válaszokat a kérlelhetetlen (és nem mellesleg nagyon dögös) párterapeuta, Dr. Ryan (Sonya Walger) segítségével keresik, akihez a felvilágosult rendőrkapitány küldi el őket.

Trevis és Wes páros és csoportos foglakozásokon is próbálják oldani a konfliktusaikat, ami nem könnyű két ilyen különböző személyiségnél. Travis az arcátlan macsó, aki minden nőt megszerez, akit csak akar, még a laboros kolléganőt is felszedi. Wes mindezt nem nézi jó szemmel, hiszen Travishez képest béna a hódításban és nem tudja feldolgozni másfél évvel ezelőtti válását. A terápia során azonban rájönnek, hogy valójában több közös van bennük, mint elsőre látszik.
 
A párterápiás (vagy más néven kapcsolati terápiás) módszerek alkalmazása egyébként egyre elfogadottabb módszer munkahelyi konfliktusok kezelésére. Sőt, egyes mamut vállalatok saját szakembert alkalmaznak erre a célra.

Hogy mindez hogyan működik a Los Angeles-i rendőrségnél, kiderül az AXN műsorán július 12-től péntekenként, 21.00 órától.




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat alapcsomag AXN Haláli zsaruk

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr965381775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása