Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Ajánló: Nem csak éjjeli baglyoknak!

2013.07.18. 11:52 MinDig TV Extra

E heti MLS-közvetítésünkben azoknak is kedvezni szeretnénk, akik nem szeretnek sokáig ébren maradni. Első élő meccsünk ugyanis szombaton 21:55-től kezdődik, majd még ugyanazon az éjszakán 04:25-től ismét Amerikába kapcsolunk.

Seattle Sounders – Colorado Rapids, szombat 21:55, ÉLŐ

A Nyugati Főcsoport tabellájának hátulsó felében álló együttesek csapnak össze. A hazaiak némileg rosszabb helyzetben vannak, hiszen a hetedik pozíció az övék, ráadásul utóbbi két meccsüket is elbukták. A Colorado a hatodik, két győztes meccsel és egy döntetlennel a háta mögött várja a találkozót.

LA Galaxy – Vancouver Whitecaps, vasárnap 04:25, ÉLŐ

Hajnali mérkőzésünk is izgalmasnak ígérkezik: ezúttal két, rájátszást érő helyen álló csapatot mutatunk meg nyugatról: a Los Angeles 30 pontjával az ötödik, míg a Whitecaps legutolsó hat meccsét zsinórban nyerte… volna, ha nem csúszik be egy döntetlen a Sporting ellen. Mindenesetre a vendégek kiváló formájuknak köszönhetően korábbi kilencedik helyükről feljöttek a harmadikra és immár a konferenciaelsőség sem elérhetetlen a számukra…

Seattle Sounders – Colorado Rapids szombaton 21:55-től élőben, Los Angeles Galaxy –Vancouver Whitecaps vasárnap 04:25-től szintén élőben a SportKlub műsorán!


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: foci Amerika SportKlub MLS

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr945413090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása