Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Mire jók a rosszfiúk?

2013.07.20. 13:09 MinDig TV Extra


22:00 | AXN

Két miami zsarunak kell életüket kicserélniük azért, hogy lenyomozhassanak egy heroin tolvajt és megmentség részlegüket. A Top Gun, Beverly Hills-i zsaru 1-2 és a Mint a villám producereitől itt a Bad Boys - Mire jók a rosszfiúk? Martin Lawrence-szel és Will Smith-szel, a két miami zsaruval, akinek meg kell találniuk $100 milliónyi ellopott heroint mielőtt bezárják részlegüket.


Miközben fogytán az idő, Burnett (Lawrence) és Lowrey (Smith) a miami alvilágban követik a mester tolvajt. Egy vonzó szemtanú, Julie Mott (Téa Leoni) képes azonosítani a gyanúsítottat, aki azonban egy félreértés folytán azt gondolja, hogy Burnett Lowrey és fordítva… Ezért rosszfiúink munkaidőben halálos golyózápor közepette harcolnak az alvilággal, estére pedig kénytelenek személyiséget cserélni, és az egyébként házas Burnett eljátssza a playboy Lowrey-t, míg Lowrey megtapasztalja az apaság nehézségeit…




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: film alapcsomag AXN Mire jók a rosszfiúk

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr615416188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása