Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Az Audi-kupa a SportKlubon!

2013.07.30. 10:48 MinDig TV Extra

2013. július 31-én, szerdán és augusztus 1-jén, csütörtökön a házigazda, Bajnokok Ligája-győztes Bayern München mellett az AC Milan, a Manchester City és az FC Sao Paolo részvételével rendezik meg a harmadik Audi-kupát. A torna mind a négy mérkőzését élőben közvetíti a SportKlub!

Az első napon a két elődöntő látható csatornánkon, a sorsolás alapján kiderült, a Milan 18:10-kor lép pályára a Manchester City ellen, a Bayern München pedig 20:25-től találkozik a Sao Paulóval. Az elődöntők nyertesei a torna győzelemért, a vesztesei a harmadik helyért játszanak. A bronzmeccset és a finálét is közvetítjük!. Többek között Bastian Schweinsteigert, Mario Balotellit, David Silvát és még számos világklasszist láthatnak, ha velünk tartanak július 31-én és augusztus 1-jén este!

Matthias Sammer, a Bayern sportigazgatója a kemény ellenfeleknek nem csupán a presztízs, hanem a felkészülés okán is örül: „Olyan csapatok, amelyeket természetesen csak kívánni lehet a felkészülés során. És Pep Guardiola megláthatja majd, csapata egy héttel a Bundesliga rajtja előtt hol áll.”

Különleges találkozások napjai lesznek ezek: a Boateng-testvérek ismét összecsaphatnak egymással, de a Sao Paolo mezében az előző évtized egyik legnagyobb hátvédjét, Lúciót is viszontláthatjuk majd.

A Bayern München mérlege eddig egy végső siker és egy ezüstérem az Audi-kupákon. 2009-ben a döntőben a Manchester Unitedet győzték le a bajorok le tizenegyesekkel, 2011-ben – az ezüstév nyitányaként – a Barcelona mögött lettek másodikak a hazaiak.


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Manchester Milan Bayern SportKlub Audi-kupa

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr875433636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása