Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A vörös Pimpernel - Dupla epizód

2013.07.31. 11:45 MinDig TV Extra


Vasárnap 16:10 | Viasat 3

I/3 - A helyszín Franciaország, Vendee vidéke. De Rochambeau márki és leánya, Helene családi lelkészük oltalma alatt menekülnek kastélyukból, melyet megtámadtak a forradalmi szabadcsapatok, élükön a vezérrel, a Guillotine ágyasának csúfolt Gabrielle Damiens-el. Helene megromlott egészségére hivatkozva nem vállalja az utat a biztonságos Anglia partjai felé. Ráveszi apját, hogy bízza õt az útjukba esõ zárda apácáinak gondjaira. Apja érzékeny búcsút vesz a leánytól, és megígéri, hogy visszatér.


17:10
I/4 - Blakeney Hallban Sir Percy és Lady Marguerite Blakeney vacsorát adnak barátaiknak. Ide érkezik az elgyötört Rochambeau, mivel Marguerite az egyetlen ismerõs személy, akihez fordulhat az idegen Angliában. A márki könyörögve kéri Sir Percyt, hogy járjon közben az érdekében a "vörös Pimpernelnél". Aggódik ugyanis lánya, Helene sorsáért. Eközben Chauvelin, aki kegyvesztettsége fölötti bánatában egyre jobban rákapott az italra, váratlanul bizalmas feladatot kap. Helene de Rochambeau-t kell megtalálnia. Robespierre ugyanis azt tervezi, hogy Helene-t túszul ejtve az apját zsarolja majd, aki forradalom-ellenes hangulatot szít az angolok körében...

Rendezte: Simon Langton, Patrick Lau, Edward Bennett

Szereposztás: Richard E. Grant (Sir Percy Blakeney), Ronan Vibert (Robespierre), Gerard Murphy (Planchet), Michaela Flenerova (Jannet Carnot), Elizabeth McGovern (Lady Marguerite Blakeney)


mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat családi csomag Viasat 3 Pimpernel

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr365435463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása