Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Ma este cápavihar a Universal Channelen!

2013.09.19. 18:16 MinDig TV Extra


Ilyet ember még nem látott! A szépséges Tara Reid és John Heard főszereplésével készült Sharknado – Cápavihar Amerikában igazi hisztériát váltott ki, a Twitter csak ettől a tévéfilmtől zengett hetekig. Hogy miért? A Universal Channel újdonsága úgy kezdődik, mint bármelyik katasztrófafilm, amikor azonban a szimplán halálosnak tűnő tornádók 500 kilós cápákat ejtenek a menekülők nyakába, akkor derül ki: itt bizony nem babra megy a játék.


Galéria >>


A Sharknado – Cápavihar egyike az Asylum stúdió legújabb egész estés produkcióinak, melyet a horror műfajában igen jártas Anthony C. Ferrante rendezett, így brutális jelenetekben nincs hiány. A mű csak erős idegzetű nézőknek ajánlott, de nekik nagyon is, hiszen a Universal Channel újdonsága egyben tisztelgés is Steven Spielberg Cápája előtt.

A modellként is ismert Tara Reid így nyilatkozott a film sikere kapcsán: „Vannak olyan filmek, melyek abszolút a szórakoztatást tűzik ki célul. A Sharknado is ilyen, hiszen hogyan vennéd komolyan, hogy cápák röpködnek a levegőben? A készítők merészsége abban ütközött ki, hogy a végén egy igazán vicces történetet hoztak össze.”

Idehaza szeptember 19-én mutatkozik be a katasztrófafilm, ami olyan sztárokat mozgatott meg és „kényszerített” véleménynyilvánításra, mint Damon Lindelof, a Prometheus írója, a Star Trek legendás alakja, Wil Wheaton, vagy a mostanában egyre ledérebb színésznő, Olivia Wilde.

A nem mindennapi filmben Ian Ziering halált megvető bátorsággal ugrik fejest egy cápa gyomrába, hogy megmentse családját. A színész szerint igazán szórakoztató film született.

„A Sharknado – Cápavihar nem tartalmaz olyan társadalmi üzenetet, mint hogy miért rossz a globális felmelegedés vagy, hogy a gonosz politikusok tették-e ezt az emberekkel. Fölösleges benne rejtett utalásokat keresni, mert akkor az ember lemarad az igazi poénokról és arról, hogy ezt a sztorit elsősorban popcorn filmnek szánták a készítők. Ezért történhetett meg benne, hogy egy láncfűrésszel vágtam ki magam egy cápa gyomrából és, hogy vízi ragadozók repkedtek az égben. Ez a film tényleg olyan, mint egy hatalmas tűzijáték, amit az ember tátott szájjal néz, ámuldozik rajta, de az agyát nem sokat járatja közben. Élvezni kell a látványt, megbeszélni a haverokkal, nevetni rajta egyet és haladni tovább.” – mesélte a színész.

A Sharknado – Cápavihar kapcsán még néhány időjárásjelentő is megszólalt, ők azt tanácsolták, tomboljon az utcákon bármilyen tornádó – cápás vagy attól mentes –, a civilek számára a legcélravezetőbb, ha a házukban maradnak és nem kezdenek harcolni az extrém körülményekkel.

Sharknado – Cápavihar, szeptember 19-én, 21:20-tól csak a Universal Channel műsorán!




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: universal channel MinDig TV Extra Sharknado Cápavihar

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr975524030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása