Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Szeptember 24-én adóáthangolás a békéscsabai adótornyon

2013.09.24. 08:46 MinDig TV Extra


A szeptember 24-ei, keddi áthangolás a békéscsabai adótorony vételi körzetében élő tévénézőket érinti. Az áthangolás napján a tévékészülékeken reggel 8 és este 18 óra között nem lesz látható semmilyen műsor, mivel az adótornyokban erre az időre leáll a sugárzás.

A frekvenciacserék a MinDig TV ingyenes közszolgálati és kereskedelmi csatornáit, valamint a MinDig TV Extra Alapcsomagjának programjait érintik. A munkálatokat követően Békéscsaba körzetében a szolgáltatások a 23-as és 38-as csatornán vehetők.



Nagyít >>

A frekvenciacserékkel érintett körzetekben a változást követően újra kell hangolni a digitális földfelszíni vevőeszközöket (DVB-T MPEG-4 dekóder vagy integrált televíziókészülék), melyet a digitális adók visszakapcsolása (16 vagy 18 óra) után kell elvégezni. A készülékek többségénél manuálisan kell elindítani az újrahangolást, amennyiben a néző azt tapasztalja, hogy egyes csatornák nem jelennek meg a csatornalistában.

A frekvenciacserék nem érintik a digitális adók lefedettségi területét, tehát nem szükséges a vevőantenna pozíciójának, irányának megváltoztatása.

A frekvenciacsere okozta kellemetlenségért minden érintett televíziónéző szíves elnézését kérjük, és köszönjük megértésüket. A változásokkal kapcsolatban további információ a MinDig TV honlapon (www.mindigtv.hu) és ingyenes telefonszámán: 06-80-90-99-00, valamint a MinDig TV Extra honlapon (www.mindigtvextra.hu) és call center számán: 1211 kapható.




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: adásszünet Békéscsaba MinDig TV Extra frekvenciacsere MinDig TV

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr525530800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása