Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Milan-Barca, El Clásico és a teniszsztárok

2013.10.22. 17:07 MinDig TV Extra


Hosszú hét elé néznek a Sport TV labdarúgásért és a teniszért rajongó nézői. Mazsolázhatnak a csúcsmérkőzésekben, hiszen kedd este BL-kör lesz, szombaton El Clásico, míg az év két utolsó ATP500-as tornája (Valencia, Bázel) is képernyőn lesz a hét hátralévő részében.


Fotó: EUROPRESS/AFP


Milan – Barca
A Milan és a Barcelona immár zsinórban a harmadik éve találkozik a Bajnokok Ligájában. Az olaszok fiatal csapatának minden évben egyfajta erőfelmérő, hogy mihez tudnak kezdeni a világ talán legerősebb játékoskeretével rendelkező Barcelona ellen. Nem akarjuk lelombozni az olasz csapat szurkolóit, de az elmúlt két szezonban a Barca jelentette a végállomást tavasszal (2012-ben a negyeddöntőben, 2013-ban a nyolcaddöntőben), de a 2011-es csoportkör sem okozott túl sok örömet a milánóiaknak. Legutóbb a San Siróban meghúzták az oroszlán bajszát, és nyertek 2-0-ra, de a visszavágón a Barcelona 4-0-val átgázolt a rossoneriken.  A jelenhez kanyarodva érdemes végignézni a szezonbeli produkcióját a két csapatnak. A Barcelona 10 győzelem mellett 3 döntetlent ért el eddig, ezzel veretlenül vezetik a BL-csoportot (sem az Ajax, sem a Celtic nem tudott megálljt parancsolni a katalánoknak), élen állnak a spanyol pontvadászatban, és a 2013-as Szuperkupa is bekerült a klub trófeái közé. A Milan valamivel rapszodikusabb szezont fut, nyolcadik helyen állnak a bajnoki tabellán, és a két nagy erőfelmérőt elbukták a Napoli és a Juventus ellen. A BL-ben az Ajax ellen csak egy döntetlenre voltak jók, így egy Barcelona elleni győzelem adhat egy óriási lökést Massimiliano Allegri tanítványainak.  
AC Milan – FC Barcelona, majd a teljes játéknap összefoglalója, október 22., 20.00, Sport1 HD (élő); kommentátor: Matuz Krisztián

El Clásico
A Barcára egy másik óriási feladat is vár a hétvégén. Nem kisebb ellenfelet fogadnak a Camp Nou-ban, mint a Real Madridot.  A Real is embert próbáló feladatot kapott szerdára, mivel a Juventust fogadják majd a BL-ben. A két olasz-spanyol (spanyol-olasz, kinek hogyan tetszik) csata után érkezik a szezon első El Clásicója. Most tudja majd meg Gerardo Martino és Carlo Ancelotti, milyen feladatot vállaltak, mikor a két gigaklub kispadjára ültek. A Barca eddigi szerepléséről BL-meccs kapcsán már szóltunk, ha pedig ehhez hozzávesszük, hogy a Real is csak egyszer kapott ki eddig az ősszel (bár az pont a városi rivális, Atlético Madrid ellen történt), akkor nyilvánvalóvá válik, hogy két nyerő csapat küzd majd meg egymással szombaton délután. Az El Clásico és a spanyol-olasz derbik után pedig kezdetét veszi Messiék és Ronaldóék számára az őszi szezon hajrája.
FC Barcelona – Real Madrid, október 26., 17.00, Sport2 (élő); kommentátor: Méhes Gábor

ATP500 – Bázel, Valencia
Az ATP500-as tornák közül a valenciai és a bázeli viadal zárja a 2013-as esztendőt. Két fedettpályás, kemény borítású tornáról beszélünk, ahol pályára lépnek a sportág ikonjai. Bázel nincs Federer nélkül, egykor labdaszedő volt, majd világelső bajnok, aki ötször már megnyerte a tornát, most pedig a vb-döntőért harcol hazai pályán. Kihívói közül kiemelkedik a tavalyi bajnok, Del Potro, valamint a Berdych, Gasquet, Wawrinka hármas. Valenciában ezzel szemben Ferrer és Almagro mozog otthonosan. Előbbi háromszor, utóbbi kétszer nyert a városban, most pedig mindketten bővítenék kollekciójukat, akárcsak a rutinos Tommy Haas és a jelenleg legmagasabban jegyzett amerikai John Isner.
ATP500 – Bázel és Valencia, október 22-től kizárólag a Sport1 HD és a Sport2 csatornákon




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: MinDig TV Extra El Clásico Sport1 Sport2 Milan-Barca ATP500

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr125592615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása