Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Szikrázó vihar

2013.11.20. 15:46 MinDig TV Extra


NOVEMBER 20., SZERDA 21:05 | PRO4

Valahol az amerikai középnyugaton hatalmas villámlások közepette kitör a vihar. Missouriban a 14 éves Eric Dobbs a komputerén a várható időjárást tanulmányozza és megdöbbenve fedezi fel, hogy a Rutland fölött kitörni készülő vihar megsemmisítheti az egész várost.


De a kis települést nem csak ez az egyetlen veszély fenyegeti: a polgármesterasszony olyan tervben állapodott meg egy pénzéhes üzletemberrel, amely kedvezőtlenül változtatná meg Rutlandot, viszont mindkettőjüket gazdaggá teszi. Eric apja, a helyi seriff próbálja visszatartani a terv ellen tiltakozókat az építési területtől, miközben Eric a meteorológiai szolgálat munkatársaival próbál szót érteni, akik bolondságnak tartják a felfedezést és elhajtják a fiút. Eric az apjához fordul segítségért, azonban ő sem veszi komolyan. Mindeközben pedig kitör a vihar.

Rendező: David Giancola

Szereplők: Michele Greene, John Schneider, Jesse Eisenberg, Erika Thomas, Chase Masterson




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: katasztrófafilm PRO4 MinDig TV Extra Szikrázó vihar

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr175646121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása