Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Ajándék

2013.11.22. 13:58 MinDig TV Extra


Új előfizetőink közül 2013. november 18. és 2014. január 15. között az első 500 érvényes MinDig TV Extra kártya kódot feltöltő játékost most megajándékozzuk!

Ajándékunk egy különleges Offboard társasjáték a Gémklubtól!


Különleges társasjáték a Gémklubtól minden korosztálynak! A népszerű Abalone legjobb hagyományait folytatja ez a játék, mely egy apró csavarral válik még komolyabb kihívássá elődjénél. Ebben a játékban is golyókat mozgatunk a pályán, és megpróbáljuk ellenfelünk golyóit letolni arról, de itt már az sem mindegy, hova érkeznek a letolt golyók. A tábla peremén különböző pontértékű célterületek helyezkednek el, a kitolt golyók ide kerülnek, és így érnek 1, 2 vagy 3 pontot. A játékot az nyeri, aki ellenfele golyóinak letolásával előbb összegyűjt 6 pontot. Nagyobb odafigyelést és tervezést igényel hát ez a játék, mint elődje, talán mondhatjuk azt is: Abalone haladóknak!

Az ajándékra való jogosultság a kódfeltöltések időbeni sorrendjétől függ, tehát az az első 500 játékos válik jogosulttá az ajándékra, aki időben a leghamarabb tölt fel újonnan aktivált érvényes kártya azonosítót a megadott időperiódusban.

http://www.mindignyer.hu




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: előfizetés társasjáték Ajándék MinDig TV Extra Offboard

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr365649331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása