Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

KERTVÁROSBA SZÁMŰZVE

2013.11.27. 10:33 MinDig TV Extra


Péntek 19:55 | Viasat3

Kényelmes házak. Gondosan ápolt gyep. Kedves szomszédok. Ki az aki ne ilyen kertvárosi, középosztálybeli otthonról álmodna? A tizenhat éves tini, Tessa aligha.


Az apja, George Altman egyedül neveli őt, mindent megtesz, ami tőle telik. Tessa igazi vagány városi lány, New Yorkban nőtt föl, könnyedén kiismeri magát az aszfaltdzsungelben. Ám amikor George bontatlan óvszert talál a lánya hálószobájában, úgy gondolja, itt az ideje, hogy a lányát egészségesebb környezetbe nevelje. A kertvárosba való költözést Tessa valóságos sokként éli meg.

Következő epizód:
I/16 - Fred és Sheila egy krokett-mérkőzést játszik Dallassal és George-dzsal. A játék azonban hamarosan háttérbe szorul, amikor Fred félreérti Sheila George iránti érdeklődését. Tessa jó benyomást akar tenni az új költészettanárnőre.

Rendezte: Ken Whittingham, Michael Fresco, Alex Hardcastle, Adam Davidson, Elliot Hegarty

Szereposztás: Jeremy Sisto (George Altman), Jane Levy (Tessa Altman), Carly Chaikin (Dalia Royce), Rex Lee (Mr. Wolfe), Allie Grant (Lisa Shay)




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat viasat3 MinDig TV Extra KERTVÁROSBA SZÁMŰZVE

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr255660400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása