Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Féktelen Minnesota

2013.12.14. 16:34 MinDig TV Extra


22:55 | Viasat3

Jaks, Sam és Freddie kegyetlenül és gonoszul bánnak egymással. Egyvalamiben mégis hasonlók: furcsa módon mindannyian hisznek a szerelemben, és abban, hogy mindannyiuknak megadatik még egyszer az újrakezdés lehetősége. Jaksnak soha sem volt könnyű élete. Még csak nyolcéves volt, amikor anyja elhagyta. Most felébred benne valamiféle családi érzés, amikor húsz év szünet után mégis elmegy meglátogatni testvérét, Samet.


A családi összejövetel időpontja nem véletlen, Sam ugyanis megházasodik. A fiatal menyasszony a gyönyörű, nagyra vágyó terveket szövögető, Las Vegas-i karrierről ábrándozó Freddie nem szerelemből megy hozzá Samhez. A házasság a büntetése, amiért állítólag pénzt lopott a maffiától. A két testvér ott folytatja, ahol valamikor abbahagyta. Ugyanolyan bizalmatlanok, gyanakvók egymással, mint húsz évvel korábban. Kapcsolatukat csak tovább rontja, hogy Sam rájön, Freddie és Jaks nem közömbös egymás iránt. A két szerelmes együtt terveli ki a szökést. A dolognak csak egyetlen szépséghibája van: hiányzik a pénz. Freddie ráveszi Jakst, hogy bátyjától kölcsönözze az útiköltséget. Sam azonban tetten éri a tolvajt, és a két testvér csúnyán összeverekszik. Samet még a sérülése sem akadályozza meg abban, hogy a szökevények és a pénze után eredjen. A fekete komédia számtalan fordulatot vesz, mire a végére ér, ahol természetesen mindenki elnyeri megérdemelt sorsát.

Rendezte: Steven Baigelman

Szereposztás: Keanu Reeves (Jjaks Clayton), Cameron Diaz (Freddie Clayton), Vincent D'Onofrio (Sam Clayton), Delroy Lindo (Red), Dan Aykroyd (Det. Ben Costikyan)




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Keanu Reeves Viasat3 MinDig TV Extra Cameron Diaz Féktelen Minnesota

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr535692639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása