Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Az M3 csatorna

2014.01.02. 09:48 MinDig TV Extra


A 2013. december 20-án indult M3 csatorna a magyar televíziózás történetének legsikeresebb alkotásait tűzi műsorra, kiegészítve a magyar filmtörténet alkotásaival illetve a 60, 70-80-as évek legsikeresebb külföldi, elsősorban kelet-európai filmjeivel, sorozataival. Ezen a csatornán szeretnénk a nagyközönség számára ismét hozzáférhetővé tenni azokat a megunhatatlan, lassan feledésbe merülő, annak idején nagy sikert aratott műsorokat, amelyen generációk nőttek fel és melyekre még ma is nosztalgiával gondolunk vissza.


Az M3 csatorna műsorai között találhatunk nagy- és kisjátékfilmeket, sorozatokat, tévéjátékokat, kabarékat, zenei műsorokat, vetélkedőket. A gyermekekre irodalmi és fikciós összeállítások, színházi közvetítések, ifjúsági sorozatok várnak, olyan – akkor még - gyerek színészekkel, akiket manapság is örömmel nézünk a filmvásznon. Az irodalom és a zenekedvelők is megtalálják kedvenc műsoraikat, hiszen ezek a kulturális műsorok a ma emberei számára is értéket hordoznak. A sportrajongókat rég nem látott közvetítések várják, hogy már az eredmények ismeretében izgulhassanak végig Olimpiákat, labdarúgó világbajnokságokat és hazai sportmérkőzéseket. Természetfilmek, ismeretterjesztő sorozatok, több részes tévéjátékok, ügyességi és tehetségkutató vetélkedők, nóta-válogatások szintén sugárzásra kerülnek. A műsorzárás után (éjjel 12 és reggel 6:30 között) az MTVA/MTI fotóarchívumából vetítünk fényképeket a hozzájuk tartozó szöveges információkkal és zenei aláfestéssel.




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: csatorna M3 MinDig TV Extra családi csomag

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr635721069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása