Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Gyilkos számok

2014.02.17. 12:23 MinDig TV Extra


15:15 | Viasat3

I/5 - 203. 900 gyerekrablás. A szülõk 90%-a felelõs. A gyerekek 58%-át találják életben. 48 óra a kritikus idõszak. Ethan Burdick matematikus hatéves kislányát elrabolják. Charlie rájön, hogy az apa közel jár az egyik legnehezebb matematikai probléma megoldásához. Ezért elõször mindenki azt hiszi, hogy az emberrablóknak a megoldásért kapható egymillió dollár kell, de aztán Charlie segítségével kiderítik, hogy egészen másról van szó.

Emily apja elõször nem akar együttmûködni az FBI-jal, mert úgy gondolja, egyedül is meg tudja oldani a helyzetet, végül azonban mégis kénytelen segítséget kérni.

A matematika mindenütt jelen van. Megjósolja, fog-e esni az eső, megmondja, hány óra van, és elárulja, mennyi pénzünk van. A matematika segítségével bűnügyeket elemzünk, mintákat fedezünk fel, és kiszámítjuk egyesek viselkedését. A számok megoldják a legnagyobb rejtélyeket is.

Gyilkos számok - hétköznap 15:15 | Viasat3

Rendezte: Alex Zakrzewski, Ralph Hemecker, Dennis Smith, Stephen Gyllenhaal

Szereposztás: Rob Morrow (Don Eppes), David Krumholtz (Charlie Eppes), Judd Hirsch (Alan Eppes), Navi Rawat (Amita Ramanujan), Alimi Ballard (David Sinclair)




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat krimi Viasat3 Gyilkos számok MinDig TV Extra

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr425818257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása