Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Luis Enrique újra a Nou Campban

2014.03.26. 19:09 MinDig TV Extra


A Barcelona–Celta Vigo találkozót 20:00 órától, míg a Sevilla–Real Madrid összecsapást 22:00 órától láthatják élőben a Sport2 HD-n.  

Fotó: EUROPRESS/AFP

A spanyol bajonkság hétközi (30.) fordulójában szerda este már a Real Madrid és a Barcelona is pályára lép, ezért a Clásico blancóknak nem maradt idejük szomorkodni, míg a katalánoknak ünnepelni. A királyi gárdára nagyon nehéz este vár Sevillában, míg a Nou Campba visszatér a legendás Luis Enrique.

A Ramón Sánchez Pizjuán-stadionban bizonyíthatja a Real Madrid, hogy kiheverte a Clásicón elszenvedett vereségét. Nem lesz könnyű dolguk a blancóknak, hiszen mindössze 72 óra telt el a bukás óta, ráadásul a Sevilla remekel az utóbbi időben. Az Unai Emery vezette piros-fehérek legutóbbi öt mérkőzésüket megnyerték, és ezzel felkapaszkodtak az ötödik helyre a táblázaton. A madridiaknál nem léphet pályára a klasszikuson pirosat kapó Sergio Ramos (az AS szerdai címlapja szerint elutazott a csapattal, hiszen a Real fellebezett a kiállítás ellen...), valamint az ötödik sárgáját begyűjtő Di María. Helyettük valószínűleg Raphael Varane és Isco kaphat lehetőséget Carlo Ancelottitól.

A Barcelona hazai pályán a Celta Vigo ellen építheti tovább győzelmi sorozatát. A katalánok kilenc fordulóval a vége előtt egy pontra vannak lemaradva a két éllovas madridi csapattól. A középmezőnyben tanyázó galíciaiknál több barcelonai kötődéssel rendelkező játékos is ott lehet a pályán, hiszen Andreu Fontás és Nolito is játszhat (Rafinha sérült). Ráadásul a vigóiak vezetőedzője nem más, mint Luis Enrique, aki tíz éve játszotta utolsó mérkőzését gránátvörös-kékeben, és nyáron nagy esélye volt visszatérni a katalán fővárosba, de a kispadot végül Tata Martino kapta. Az argentin szakember a találkozón pihenteti Xavit, Carles Puyolra pedig sérülése miatt ezúttal sem számíthat, míg a védelem közepén vélhetően Barta kap lehetősége Javier Mascherano helyett.

(Sport TV)

A Barcelona–Celta Vigo találkozót 20:00 órától, míg a Sevilla–Real Madrid összecsapást 22:00 órától láthatják élőben a Sport2 HD-n. 




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: MinDig TV Extra Sport2 Barcelona–Celta Vigo Sevilla–Real Madrid

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr505880227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása