Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Élőben az űrből

2014.03.28. 10:17 MinDig TV Extra


Március 29-én, szombaton 17:00-kor - National Geographic Channel

Látott már valaha élő közvetítést egy 100 milliárd dolláros stúdióból, melyet 400 kilométer választ el a Föld felszínétől és 7,9 kilométeres másodpercenkénti sebességgel suhan a semmiben? A Nat Geo most erre vállalkozik! Az élő műsorban a Nemzetközi Űrállomásra kapcsolunk, ahol a jelenleg ott szolgálatot teljesítő asztronauták lesznek a házigazdáink.

Rick Mastracchio és Koichi Wakata többek közt megismertetnek minket a fedélzeten található legérdekesebb berendezések feladatával és működésével; beavatnak minket a súlytalanságban töltött hétköznapok meglepő titkaiba; és megmutatják munkahelyük lenyűgöző panorámáját: a varázslatos napkeltéket és napnyugtákat, Földünk gyönyörű, sose látott arcait, nagyvárosaink ekkora távolságból is látható fényeit. És a műsor folyamán többször Houstonba is “lekapcsolunk”, ahol a Hubble Űrtávcső megjavításával világhírnevet szerzett Mike Massimino kommentálja a hallottakat. Tartson a Nat Geóval egy rendkívüli, ez esetben a szó szoros értelmében Föld körüli utazásra!

Ismétlések:
március 30-án, vasárnap 00:00-kor - National Geographic Channel    
március 30-án, vasárnap 23:00-kor - National Geographic Channel




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Houston Nemzetközi Űrállomás National Geographic Channel Élőben az űrből

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr705882771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása