Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Kisvárosi gyilkosságok 16. évad

2014.04.25. 14:24 MinDig TV Extra


Magyarországon eddig sehol nem látott epizódokban nyomoz Barnaby és Nelson nyomozó Midsomerben.

Angliában különös az időjárás. A nap kéthavonta egyszer süt, az esernyő pedig legalább annyira a britek öltözködésének részévé vált, mint hogy reggelenként cipőt húznak. A Universal Channel dramedyjében azonban érdemes különösen felkészülni a zord környezetre, Midsomer városának életét ugyanis különös gaztettek forgatják fel. 16. évadával tér vissza a Kisvárosi gyilkosságok!

Adott egy borús hangulatú, apró település, ami első pillantásra épp olyannak tűnik, mint bármelyik falu, lakosai megszokott rutinjuknak megfelelően éldegélnek, időről-időre azonban mindig megzavarja a hétköznapokat. A háborítatlan táj és az elképesztően bizarr gyilkosságok kettőssége teszi igazi unikummá a már tizenhatodik évadával jelentkező sorozatot.

Az új évad eseményei egy szellemvadászó buli elhunyt férfi esetével kezdődnek egy vidéki kastélyban. De egy középkori falfestmény is főszerepbe jut, sőt, Barnaby és Nelson még Koppenhágába is elutazik a sorozat századik epizódjában.

Következő epizód: A zsákmány - 16:20-kor a Universal Channelen

Úgy tűnik, hogy a Midsomer St. Claire-ben történt gyilkosságok özönét egy nemrég felfedezett középkori falfestmény hátborzongató képei ihlették.




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat krimi Universal Channel Kisvárosi gyilkosságok

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr356085556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása