Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

MEGRUHÁZLAK!

2014.04.28. 12:42 MinDig TV Extra


Hétfő-csütörtök 17:20 | Viasat3

2014. április 14-től az ország legjobb amatőr divattervezői a VIASAT3 képernyőjén csapnak össze a Megruházlak! című, vadonatúj, az izraeli Armoza Formats-szal közösen fejlesztett realityben. A műsor házigazdája Horváth Éva lesz, a szakmai zsűrit Magyarország egyik legfelkapottabb, nemzetközi szinten is elismert divattervezője, Makány Márta képviseli.

A hétköznap kora este adásba kerülő realityben minden héten három amatőr divattervező versenyez, hogy hogyan tudja átalakítani három civil gardróbtulajdonos ruhadarabjait. A dizájnereknek elsőként licitálniuk kell a nekik tetsző ruhatárra, majd ezeket alakíthatják át kedvükre. Ám ennyivel nem ússzák meg: döntésüket az is nehezíti, hogy az átalakításhoz szükséges kiegészítők megvásárlását meghatározott pénzösszegből kell kigazdálkodniuk. Így a résztvevők stratégiai és pénzügyi érzéke is fontos szerepet kap a műsorban, ahogy nem maradhat el az intrika és a küzdelem sem.




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: viasat3 divattervező Makány Márta Horváth Éva MEGRUHÁZLAK!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr626094500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása