Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Flört a fellegekben

2014.05.27. 14:18 MinDig TV Extra


Donna egy (Gwyneth Paltrow) kisvárosi amerikai lány, aki világot akar látni. Légiutas-kísérő szeretne lenni, álmát minden áron meg akarja valósítani.

Gwyneth Paltrow

A fiatal álmait kergető lánynak példaképe és annak önéletrajza ad erőt. Első lépésként Donna egy kis légitársaságnál kezd dolgozni. Kolléganőivel barátságot kötnek, kiváló csapatot alkotnak.

Donna rábeszéli társait, hogy pályázzanak egy nagyobb céghez. Egyiküknek nem sikerül, de Donna már látja maga előtt a célt. Megismeri személyesen is Sally-t, példaképét  és úgy érzi, végre menni fog.

Ám Donnát belföldi járatra rendelik. Az egyik járaton az elkeseredett lány meglátja egy régi ismerősét, John-t (Mike Myers). A férfi sármos, de link alak, Donna újra ingadozni kezd szerelem és  karrier között.

Romantikus vígjáték egy fiatal, álmait kergető amerikai lányról az Universal Channel műsorán május 31-én 21:00-kor. Újranézheted június 2-án és 7-én.




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: film vígjáték universal channel Flört a fellegekben

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr786220087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása