Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Kiderült, mi lesz a Heti Hetessel

2014.05.28. 12:04 MinDig TV Extra


Vasárnap volt látható az évad utolsó Heti Hetese. Azonban a műsor nem búcsúzik.

A nézők egész nyáron Best of, azaz válogatás-adásokat láthatnak majd az 1999 óta jelentkező műsor legjobb pillanataiból.

Jáksó László

- Tavaly nyáron kezdtünk Best of adásokat adni, aminek nagy sikere volt. A mostani, 14 héten át jelentkező válogatások a kezdetek és a közelmúlt legjobb pillanatait elevenítik fel. A műsor első és utolsó harmadában az 1999/2000-es év legjobb jeleneteit élvezhetik a nézők, míg a középső részben a legutóbbi másfél évben látott RTL II-es adásokból szemezgetünk – mondja Ónodi György, a műsor főszerkesztője.

– Természetesen sok régi arc feltűnik, például Hernádi Judit, Csiszár Jenő, Havas Henrik, Verebes István, Váncsa István, Kéri László, Pécsi Ildikó, Bodrogi Gyula, Kern András. Sőt, 2000-ben volt egy különleges nőnapi műsorunk, ahol 14 szereplő, hét nő és hét férfi volt egyszerre adásban, ebből is látható majd néhány vicces bejátszás.

Ónodi György hozzátette, a Heti Hetes idei évadában köszöntötték a műsor történetének századik szereplőjét Zentai Péter újságíró személyében. Para-Kovács Imre pedig több válogatás-adásban is feltűnik, hiszen ő a harmadik évadban már szerepelt, majd 12 évnyi kihagyás után újra gyakori vendége lett a műsornak. Természetesen Bajor Imre sem maradhat ki a válogatás-adásokból, őt továbbra is visszavárják a Heti Hetesbe.

A Best of összeállítások a megszokott napon, vagyis vasárnap esténként láthatók majd az RTL II-n. A most vasárnapi adásban Ábel Anita, Zentai Péter, Gálvölgyi János, Lovász Laci, Farkasházy Tivadar, Ceglédi Zoltán és Jáksó László szórakoztatja a nézőket.

(mmonline)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Heti Hetes Hernádi Judit Jáksó László Csiszár Jenő Havas Henrik Verebes István

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr256222898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása